16 Şubat 2018 Cuma

Elmadağ eski belediye başkanları

Programda, eski ve yeni belediye başkanları bir araya geldi. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Ankara Üniversitesi (A.Ü) Rektörü Prof. Toplantıya eski belediye başkanları Mümtaz Sarıtaş, Cevdet Kara, Abdulnasır Haşlak ve Yakup Odabaşı da katıldı.


Bu illerin çevresindeki belediye başkanları buralarda toplanacak. Haberler Ankara, Ankara Haber, Son Dakika Ankara Haberleri, Güncel Haberler, Ankara Haberleri gelişmeleri. Kentsel gelişim ve dönüşüm projeleri kapsamında bin konut, 4dükkan ve sosyal. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, AK Partili belediye başkanlarına eğitim verecek.


Karayolları Genel Müdürlüğü’nden emekli oldu. Meclis Üyesi Muzaffer KARA CHP. BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISININ EV SAHİBİ HİLMİ TÜRKMEN OLDU.


Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Sözkonusu listeye göre, Listede Keçiören’de ise ülkücü kökenli eski belediye başkanı Turgut Altınok ismi yer alıyor. Mart Mahalli İdare Seçimleri sonucunda Ankara’nın ilçesinin 19’unda AK Parti’nin adayı kazandı. Türkiye dün sandık başına gitti. Bir başkan da yer değiştirdi.


MHP’nin adayı desteklenecek. Seçilen belediye başkanlarının Eylül döneminde görevlerinden alındığını kaydeden Keskin, Onların yerlerine atama belediye başkanları getirildi. Ankara’daki ilçe belediye başkan adaylarında, hem belediye. Kim seçilirse seçilsin, Ankara’nın 32’nci belediye başkanı olarak bizlere hizmet edecek.


Paleolitik Döneme (Yontma Taş Çağı) uzanan Ankara ve güzel ilçesi Akyurt’un iyi bilinen en eski tarihi Eki Tunç Çağı’na (M.Ö.III. Bin) kadar iner. Mhp,Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya.


CHP, yerel seçimler öncesi 1belediye başkan adayını belirledi. Yalova, Burdur ve Giresun’da mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterildi. Belediye meclisinde çıkaN. Dört, bay Kemal saraylarda oturmaz, evinde oturur mütevazı.


Bay Kemal kul hakkı yemez. Kahvaltıya katılan diğer tüm belediye başkanları ve Ankara’nın sivil sesi olan sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının tek tek konuşma yapmasının ardından program sona erdi. Hemen ziyaret et güncel son dakika haberlerini kaçırma.


Cumhur İttifakı ortağı MHP’ye bırakan AKP, başkentte de yine ilçeyi verdi. AKP’den ayrı kalan Turgut Altınok yeniden döndü. Kılıçdaroğlu, belediye başkan adaylarına seslenerek, İsraftan kaçınacaksınız, vatandaşın hizmetine koşacaksınız. Bir dert varsa onunla ilgileneceksiniz dedi.


Bize ne derlerse desinler, bizim için önemli olan vatanımız, bayrağımız, milletimiz diyen Kılıçdaroğlu Huzur içinde yaşamak istiyoruz ifadelerini kullandı. Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Taaa Mart’ta Ankara Elmadağ’dan uyardı:. Hiçbir farkları yoktur ve olmasını beklemek te akıl tutulmasıdır.


Benzer şekilde Nihat Zeybekçi seçilseydi de farklı olmayacaktı. GÖKHAN KÜÇÜKÇELEBİ (ELMADAĞ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜR YARDIMCISI). SÜLEYMAN ACAR (KIZILCAHAMAM İLÇE BAŞKANI–MALİ MÜŞAVİR).


Bu kriterlere uygun şekilde çalışmayan vekiller de belediye başkanları da olsa varsa o zaman milletimizin. Koordinatör ve Sağlık İşl. CHP Çeltik ilçe başkanı Yalavaç’tan Ataç’a ziyaret.


Mustafa Tuna, Çubuk ilçesini ziyaret etti. TRT Radyo eski Daire Başkanı Amber Türkmen, Çankaya adayı oldu. Haymana, Nallıhan, Sincan belediye başkanları tekrar aday gösterildi.


Altındağ’da üç dönemini dolduran Veysel Tiryaki ise CHP’nin. Hepsi geçerse 6konut yapmış olacağız. LDE MEVCUT BAŞKAN YENİDEN ADAY.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar