21 Şubat 2018 Çarşamba

Vefasız dost sözleri

Vefasız dost sözleri

Dünyada belki en geçici en vefasız şey dostluktur. Bir elbise bile bir dosttan fazla dayanıklıdır. Aslında biz ne yaptıysak kendimiz yaptık.


Vurulsam kaybolsam derim çırılçıplak bir kavgada. Erkekçe olsun isterim dostluk da. Bu sayfamızda dosta ağır sözler, sahte dostluk sözleri, sahte dostlara sözler, vefasız dost sözleri , hain dost sözleri, dosta sitem sözleri bulabilirsiniz. Sosyal medya aracılığıyla bu sözleri paylaşabilirsiniz.


Dost kazığı yemeyenimiz çok azdır bu hayatta. Bu sayfada dosta sitemli, kırgınlık sözleri bulacaksınız. Vefasız dost yol kararınca hoşça kal diyendir.


Sayfamızdaki vefasızlıkla ilgili özlü sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile paylaşabilirsiniz. Cefa yüzünden vefayı terk etme. Cömert oImayınca maIın, vefa oImayınca arkadaşIığın, karşıIık oImayınca aşkın bir hayrı oImaz. Dostluk bir ömür boyu sürecek bir gönül bağıdır. Uzaklaşınca unutulacak bir arkadaşlık değildir.


Biz dosta selamı da biliriz, yâre sevdayı da, yeter ki dost yürekli, yar. Dünyanın vefasızlığı üstüne Mevlana’dan anlamlı sözler. Dost yolumu kesti el vurdu beni Saz vefasız oldu perdeler zalim Mızrap tetik çekti tel vurdu beni Muhabbetin meyli bana değil ki Yarenler benden yana değil ki. Sözleri Evren Seçkal tarafından gönderilen bu türkü 43defa görüntülenmiştir.


Vefasız dost sözleri

Hep dertlerim olunca bırakıp gider dostlarım beni. Hep yalnızları oynarım sessiz gecelerimde, her yüzüm güldüğünde dostum olur yanımda o zaman dost olduklarınız hatırlar hepsi güler yanımda, sadece ağladığım zamanlar yokturlar yanımda. Vefalı dost, dostundan gelen tüm kötülüklere rağmen dostunu unutmaz, vefasız insan ise tek yanlışa siler tüm dostluğu.


Sakın ola hiçbir zaman dostum dediğin kişilere karşı vefasız olma, gün olur dostsuz vefasızlıkla baş başa kalırsın. Aristoteles) İnsan düşmekten değil, düşerse hadi kalk diyebilecek bir dost sesi duyamamaktan korkar. Vefa ile ilgili sözler Vefa sözleri gibi güzel bir konu ile tekrar sizlerle beraberiz. Bu konumuzda Vefa, vefasızlık ile ilgili güzel ve özlü sözleri sizler için paylaşmaya çalışacağız. Hz Mevlana’dan dost sözleri.


Göz ise ancak gerçek dostu görendir. Eğer birgün dünyaya ait derdin olursa, rabbine dönüp rabbim çok büyük derdim var deme. Aşk şairi olsaydım neler düşünürdüm ,neler yazardım. Vefalı kızlara büyük bir eser ,vefasız kızlara mezar kazardım.


Bu dünyadaki en geçici ,en vefasız şey dostluktur. Vefa sözleri Hayatları boyunca bir kez sevdiklerini söyleyen insanlar gerçekten de sığ düşünceli insanlardırlar. Onların sadakat ve vefa dedikleri şeyi, ben ya adetlerden doğmuş bolluk ya da hayal yetmezliği adlandırırdım.


Işıklı günde seni takip eder, bulutlu günde gözden kaybolur. Giderim ben umutsuzca yelkensiz gemi misali hasretin vurur beni vefasız bir hançer gibi sanma ki korkarım ben ölümden. Güzel sözler sitemizde Vefa ve Vefalı insanlar ile ilgili sözleri bir araya topladık.


Sayfamızda yer alan sözleri sosyal medya hesaplarınızda yayımlayabilir, mesaj yoluyla sevdiklerinize iletebilirsiniz. Bir eIbise biIe bir dosttan fazIa dayanıkIıdır. Dostların arasında olmak çöl ortasında kendini yemyeşil bir vahada bulmak gibidir. Kuruyan dilin suya doyar, daralan yüreğin ferahlar, içindeki karamsarlık sisi perde perde kalkar.


Vefasız dost sözleri

Dost umut demektir… İnsanın en iyi dostu ölmüş olan dostudur. Ve yitirdi sabahlarım, gri güzlere açtım gözlerimi usul usul, başladı vefasız yollarında sonsuzluğa. Yıkıntılarınla doldurdun gecemin kör karanlığını, gidiyorum şimdi enkazından kalkıp can çekişe çekişe, vefasızlığına uydur bir kılıf artık. Yaşadığım zaman içinde hiç aşık olmadım biz bu alemin arka sokaklarına baş koyduk çekmedik aşk acısı ama çok çektik dost acısı.


Arkadaşınız hakkınızda her şeyi bilen, ona rağmen hala sizi seven insandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar