22 Şubat 2018 Perşembe

Nasıl iyi arkadaş edinilir

NASIL YENİ ARKADAŞ EDİNİLİR? Her ne kadar zor süreçlerle geçen bir zaman olsa da elde edilen arkadaşlıklar bunların hakkını verebiliyor. Bu soruyla çok sık karşılaştığımı söylemeliyim.


Utangaçlık, aksilik ve içe kapanıklık arkadaş edinmenin önündeki temel engeldir. Genelde arkadaş sahibi olamayan insanlar kendilerini yalnız hissederler. Ancak iyi arkadaşlar edinebilmenin çeşitli yolları vardır. Bir organizasyona veya kulübe katıl. Muhtemel arkadaşlarınla zaman geçirmeye başladığında üzerinde düşeni yapmayı unutma.


Hayatında iyi arkadaşlar olmasını istiyorsan senin de iyi bir arkadaş olman gerekir. Aynı hassasiyeti göstermediğini gören hiç kimse seninle arkadaş olmak istemez. Aron'un Stony Brook Üniversitesi'nde yaptığı araştırmada öğrencileri eşleştirdiler ve birbirlerini daha iyi tanımak için dakika geçirmeleri gerektiğini söylediler. Arkadaşlıklarınızda Zorlanıyor musunuz? Peki, arkadaş gerçekten nasıl elde edilir?


Nasıl iyi arkadaş edinilir

Bir takım taktikleri var mıdır? Rol yapmak mı yoksa kendin olmak mı gerekir? Okulda arkadaş nasıl edinilir? Lisede arkadaş nasıl edinilir? Sadece size çekici gelen kadınlarla değil.


Kadınlarla iyi arkadaş olmak, kadınlarla konuşma konusunda pratik yapmanızı sağlayacak ve onların nasıl düşündüğü ve hissettiği hakkında sizi fikir sahibi edecek. Daha da iyisi kendinizi daha az yalnız hissedeceksiniz ve kız arkadaş aramak için çaresizce uğraşmayacaksınız. Dostluklarımızın kaybettiğimizde kendimizi duygusal destek, farklı bakış açısı, omuza uzanan el, iyi bir dinleyicinin olmadığı bir durumda buluruz. Yeni arkadaş edinme İlgi alanlarınız ile ilgili bir kursa ya da etkinliğe katılırsanız arkadaş edinmek kolay olacaktır.


Sonra da daha cana yakın biri haline gelmek için onların iyi niteliklerini ben de geliştirmeye çalıştım. Bu konuda etkili bir adım, fiziksel ve zihinsel olarak kendinizle ilgilenmenizdir. Sağlıklı bir beslenme tarzı, makul ölçüde dinlenme ve yeterli egzersiz iyi görünmenize ve kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Aile, yakın arkadaş, akrabalar). Tanışmak istediğiniz kişileri belirleyin: Onlarla nerede, nasıl tanışabileceğinizi araştırın ve planlı bir şekilde orada olun.


Bunu doğru kişilerin bilmesini nasıl. Ben arkadaş edinmek istiyorum. Canayakın ve eğlenceli biriyim ama hiç ortamım yok. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Nasıl iyi arkadaş edinilir

Sonra o ortamdaki kızlar senin önünü açıcaklar zaten ama özgüvenin olsun. Bir arkadaşımızla yakınlaştıkça büyük olasılıkla daha çok hatasını görürüz. Bu nedenle arkadaş olduğumuz insanlardan kusursuzluk beklemek ya da talep etmek yanlış olur. Tam tersine onların güzel niteliklerine değer vermek ve hatalarını görmezden gelmek iyi. Ayrıca, biriyle tanışmak için yeterliİyi bir fiil yapın, herhangi bir konuda yardım edin, belirli bir kişiye ilgi gösterin.


Bir arkadaşlığa benzeyen herhangi bir şey oluşmadan haftalarca sadece merhaba diyebilirsiniz. Adım : Onları daha iyi tanımaya çalışın. Yeni biriyle arkadaş olduğunuzda, onlarla ilgili şeyleri öğrenmek için biraz zaman ayırın – en azından temel. Eğer arakadaş istiyorsak tanıdığımız insanla iyi ilişkiler içinde olmamız gerekiyor.


Erkek arkadaşınıza aynı zamanda iyi bir arkadaş da olun. Destekleyici, eğlenceli, onun güvenebileceği ve takdir edebileceği bir insan olun. Ortamlarda Konusamıyor musun ? Ha İşte Bizde Bu Yüzden Bu Blogu Açtık. Yazılarla Bir Nebze Bir Şeyler Kapın Diye.


Kız ile ilk buluşmadan sonra iyi bir izlenim bıraktıysanız artık siz onu değil o sizi aramaya ba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar