28 Şubat 2018 Çarşamba

Hatay nokta haber

Hatay nokta haber

En son hatay haberleri anında burada. Liman Başkanlığı, Samandağ’da, Deniz ve Çevlik sahilinde RİP AKINTISI bulunan tehlikeli noktanın koordinatlarını belirledi, burada yüzmenin riskli olduğu duyuruldu. Sağlık Müdürlüğü’nde oluşturulan bir heyet, kamu kurumlarına nokta ziyaretle, kamu çalışanlarından organ bağışı temin etmeye çalışıyor. Son olarak Antakya İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan bir ekip,. Kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.


Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. Bölgenin en özgür ve güçlü sesi. Son dakika haberleri anında Son Dakika sayfamızda görebilirsiniz. Güncel en son haberler dakika dakika burada. Gündemdeki yeni gelişmeleri ve flaş haberleri takip edin.


Atalay Cartı tarafından yapılan 64. Saldırıdan bir gün sonra planlayıcılar tespit edildi. Daha sonra teröristler MİT tarafından takip altına alındı. Türkiye Geneli Sonuçları.


Nokta Elektronik Medya AŞ. Samandağ İlçesi’ne bağlı Amanos Dağı eteğindeki Büyükoba Mahallesi mevkiinde dün saat 20. Mynet haber farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır.


Kritik operasyonun ayrıntılarına TRT ulaştı. Bazıları ne nokta ne virgül, diyor sadece soru işareti veya ünlem var. HATAY GASTRONOMİ EVİ’NDE BİR SANAT ETKİNLİĞİ DAHA. Saat 13:da meydana gelen patlamada araç içindeki üç kişi öldü.


Size uygun işler geldiğinde tercih ettiğiniz sıklıkta eposta ile haber verebiliriz. Oluştur Daha Sonra Göster. Reyhanlı’da araçta korkunç patlama: ölü! Babası, eski sevgilisi ve 10’a yakın hakim savcı hakkında yalan haber yaymakla suçlanan Orkun Dülgeroğlu, dün (Mayıs) eski avukatı Koray Kılıç’a karşı açtığı davanın duruşması için adliyeye gitti. Kılıç da yargılandığı dava için duruşma salonunu önüne geldi.


Bu web sitesi, gezinme deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanmaktadır. Bu bir kaç gün toplum ve birey hakkında yazacağım. Belki yazı belki biraz dahası. Zira şu sıralar ( hafta içinde) beni bu konuda yazmaya zorlayan bir kaç olay yaşadım.


Bunlara karşı tepkimi yazarak verebilirdim ve nihayet işte bunu yapacağım. Adı üstünde, bir çok kişinin bir tanesi. Uzun menzilli ateş destek vasıtalarına ilave olarak, nokta hedeflerini vurma kabiliyetine sahip 7. Pençe Harekatında komando birliklerini etkin şekilde destekliyor.


MİT ve TSK’nın ortak operasyonuyla Kandil’de PKK’ya ağır darbe vuruldu. Terör örgütünün en tepedeki elebaşından biri olan sözde başkanlık konseyi üyesi Diyar Garip Muhammed. Amca baba yarısıdır, nokta! Sunucu Murat Başoğlu’nun öz yeğeniyle yaşadığı iddia edilen yasak ilişkiye dair haberlerin, ‘Amca, baba yarısıdır’ inanışına zarar verdiği vurgulandı.


Hatay nokta haber

Gerçek amca ve yeğen ilişkileri için bu ilişkinin detaylarının artık basında yer almaması gerektiği belirtildi. Hatay Günleri’nde son nokta. SICAK NOKTA- SINIRSIZ HABER.


Ama geldiğimiz nokta bize ikinci yarı için büyük umut veriyor. Herkes vatandaşa hizmet etmek için millet vekili olma tehlikesine, gözünü kırpmadan atıyor kendini. Böyle bir bakış açısında değer gören her nokta artık keyifli bir şekilde yenidünyanın sizler için hevesli bir şekilde yapılacak her sevişmesinde daha çok göz alıcı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar