21 Şubat 2018 Çarşamba

Eymir gölü kahvaltı

Denizden sofraya, taze balıklar. Bağ Evi adlı restoranda sabah kahvaltısı yapabilir ve eşsiz göl manzarasının tadını çıkartabilirsiniz. Bağ Evi yılın her sozunu müşterilerine açıktır kış aylarında özel kestane servisleri ve yaz aylarında ise organize ettikleri çeşitli barbekü partileri ile son derece ilgi görmektedir. Göle ziyaret saatleri ise 05. Sonsuz teşekkürler ODTÜ.


Yılın tüm ayları açık olan restoranda mevsime özel menüler çıkıyor. Gölün çevresi yaklaşık km civarında. Ayrıca göl çevresine birbirinden farklı kuşlarda yaşamaktadır. Aynı zamanda eymir gölü üzerinden balık da avlayabilirsiniz. Yürüyüşünüze devam ettiğinizde göl kenarındaki birbirinden güzel tesisler sizleri karşılıyor olacak.


Kahvaltı dışında yemek olarak balık, et ve tavuk kategorisinde çeşitler de bulunuyor. Birçok kişinin bu gölü görmeyip de, değişik yorumlar ve yazılar yazmaya çalıştığı yerdir, bu göl. Araç olmadan göle ulaşmak biraz zor olsa da, görmeye değer bir yerdir. Ankara’da Nerede Ne Yenir? Göl çevresinde yapılan bisiklet turu ya da yürüyüş, gerçekten insanın ruhunu dinlendiriyor.


Eymir gölü kahvaltı

Kalori harcatan bu aktivitelerin ardından bünyenin bir miktar gıdaya ihtiyacı oluyor. Sabah sporundan sonra süper açık büfe kahvaltı göl manzaralı,ördekleri manzarayı seyrederek. Burada tavuk, et, salata gibi her türden yemek bulmanız mümkündür.


Burada yer alan işletmelerin bir kısmı hafta sonları veya Pazar günleri için. Kullanımı kolay uygulamamız sayesinde şehrindeki restoranları ve gece hayatı seçeneklerini menü, fotoğraf ve yorumlarıyla bulabilirsin. Dilerseniz yanınızda termosunuzu, kahvaltılıklarınızı götürüp göl kenarına bir kahvaltı masası kurabilirsiniz. Mevsim kışsa ve donmuş bir göl manzarasında kahvaltı etmek isterseniz kafeteryalar beklentinizi karşılıyor.


Eymir gölü kahvaltı

Adını, geniş bahçesindeki Çobanoğlu çeşmesinden alan bu tesis, kahvaltı, gözleme, ızgara çeşitleri ve sıcak-soğuk mezeleri ile sağlam bir mutfağa sahip. Cumhuriyet yıllarında tamamen kıraç bir arazi olarak anlatılan bir yermiş. Bazılarımız da dakikada bir hareket eden dolmuşları da kullandılar. Yaklaşık kişilik bir katılım ile klasik dolu dolu kahvaltı tabağımızın yanında semaver çayı ile yumurtalı sucuk da vardı. Bu bölgede ister tavuk, ister et, isterseniz de salata gibi, birçok türden yemeği bulabilmektesiniz.


Hafta İçi Serpme Kahvaltı Kişi Başı TL yerine 2TL! Sevdiklerinle birlikte, doğanın huzur verici atmosferinde güne başlamanın zevkini tadacaksın. Bu farklılıktan bahsedilen yeşil başlı ördek, sakar meke tarzı kuşlar olarak dikkat çeker. Etiketler: ankara kahvaltı, eymir, eymir gölü. Evet Coşkunumun doğum günü için değişik bir şeyler yapmak istedim.


Yüceli günlerimiz hep parklarda bahçelerde geçtiğinden olsa gerek:)) Hem hep istediğimiz yeri görelim hem de oğluşlu temiz hava bol gıda yapalım dedim. Araştırdım güzel bloglardan fikir edindim. Ve kahvaltı için Orfozu tercih ettim.


Bisiklet satışı, bisiklet servisi, bisiklet kiralama, cafe ve restoran hizmetlerinin verildiği bir yerdir. Dilerseniz balık ve mangal ile içecekler dilerseniz nargile ve çay keyfi…dönüm arazimiz içerisinde ankaranın gürültüsünden uzak ağaçlar ve çimlerin yeşil tonlarıyla ferah bir nefes alın… Muhteşem mezelerimizi ve yemek menülerimizi mutlaka deneyin. Arabamızı park edip arkadaşımıza telefon açıyoruz. Kendisi koşusuna çoktan başlamış.


Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Reviews insan eli değmemiş , görültü patırtı. Lezzet dolu kahvaltı menüsü eşliğinde keyifli bir kahvaltı sizleri bekliyor. Gölde ayrıca serpme kahvaltı da yapabilirsiniz.


Ziyaretçi değerlendirmelerini okuyun ve en keyifli mekanı seçin. Bu sitede öğle yemekleri, akşam yemekleri, kahvaltı, brunch, eğlence ve güzel vakit geçirmek için yaşadığınız veya ziyaret ettiğiniz şehrin en güzide mekanlarının ulaşım. Eymir Ofroz Restaurant, Eymir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar