20 Şubat 2018 Salı

Oasis avm

Etkinlik ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için lütfen E-Bülten’imize abone olun. Porland Menekşe Sokak, Kapı No : 4- 4- 4Showroom. Adımızın anlamı, çöl ortasında suyun, bitkilerin, yaşamın. Bültenimize üye olun, sürprizlerimizden İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN!


GÖNDER KAYDINIZ ALINMIŞTIR. Konforlu ve özel VIP salonlarımızda arabanızı park etme derdine bile girmeden sinema keyfini çıkartabilirsiniz. Zomato, şehrinde yemek yiyebileceğin yerleri keşfetmenin en iyi yoludur. Kullanımı kolay uygulamamız sayesinde şehrindeki restoranları ve gece hayatı seçeneklerini menü, fotoğraf ve yorumlarıyla bulabilirsin. Restoran, cafe ve barlarda.


B Gümbet sinema salonları. Beyazperde Ara Ör: Hizli ve Öfkeli Grinin Tonu, Resident Evil Malefiz. Oasis Alışveriş Kültür Ve Eğlence Merkezi Cinemarine. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw. Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor.


Oasis avm

Bodrum Cinemarine: Oasis AVM. Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Oasis Designer Outlet Basın Ekspres bölgesindeki ilkleri gerçekleştirerek “ShopDrive”, “KissFly” ve “Foodtainment” gibi dünya çapındaki konseptleri bir arada barındırmasıyla fark yaratıyor. Daha detaylı bilgi ve randevu için biziarayın.


Hemen kayıt olun farkı hissedin. Ayrıca bütün grup dersleri ücretsiz! Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip hem alışveriş hem de eğlencenin alasını yaşayabilirsiniz. Web Sayfamız Çok Yakında Hizmetlerimiz ile ilgili size detayları bilgi verecek.


Bağcılar Evren Mahallesi Bahar Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Oasis Avm haritası, telefonu ve uydu görüntüsü. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin.


Anasayfa PROJELER OASİS AVM. Yargıcı mağazalarının telefon numaralarını mı arıyorsunuz? Cleaning The Dirtiest Car Interior Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing A Ford Escape - Duration: 20:24. Stauffer Garage 611views.


Alisveris, kültür ve eglence hizmetlerinin ayni mekanda 24. AVM Yönetim Danışmanlığı. Açılış saatleri, telefon numarası ve diğer bilgileri görüntüleyin. Türkiye’nin bugün sayıları 300’ü aşan AVM’leri arasında Türkiye’de açılan 12. Yerli ve yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan Oasis Designer Outlet projesinin 3milyon TL’lik iş hacmi yaratması hedefleniyor.


Emin Anter Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Cad. Axis Kağıthane Bayram Alışverişinde Yakın Nokta. Hayal Et, Dilediğin Gibi Boya. Daha önce tatmadığım tatmak konusunda da pişmanlık yaşamadığım , lezzetinin muhteşemliğini tatlı krizlerimde de aradığım bir İspanyol pastası ile tanıştıracağım sizi… Son zamanların en popüler tatlısı San Sebastian Cheesecake , içinin o yumuşacık dokusunun ünü seneler önce İspanya’nın Bask bölgesinden çıkıp tüm dünyaya dalga dalga yayılmaya.


Oasis avm

Güzelliğiniz için… Cilt bakımı, makyaj, kalıcı makyaj, kaş tasarım, kirpik ekme, parafinli el ve ayak bakımı, manikür ve pedikür, sir ağda, iğneli epilasyon, selulit ve bölgesel incelme, yosun ve deniz tuzu bakımı servisimizle haftanın her günü hizmetinizdeyiz. Landscape and Walking Area. Children’s Game Area and Leisure Center. Shopping in Open Area in Oasis Istanbul.


Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar