25 Şubat 2018 Pazar

Usb den windows 7 kurma programı

GB USB bellek ya da DVD-R ve bir W. Sırf bu işte kullanmak için GB lık okuma-yazma hızı yüksek olan ve üzerinde yazma kilidi bulunan kalite marka bir bellek alın. Yazma kilidi ile kitleyin belleği ki hiçbir PC den virüs de gelmesin. ISO to USB hazırladığınız veya sahip olduğunuz iso dosyalarını sadece optik medyalar haricinde USB depolama birimlerine de yazdırmanıza imkan veriyor. USB sürücü hızından yararlanmak ve işletim sistemini kurmak için gereken süreyi kısaltmak adına başarıyla kullanılabilir. Bu arada wkorsan torrentten indirmiştim şimdi bide türkçe yaptım oh mis.


Flash Bellekten Wındows Nasıl Kurulur? Artık işletim sistemi kurmak için DVD ile cebelleşmenize gerek yok ihtiyacınız olan tek şey bir flash bellek artık heran windows kurulum flashınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. USB den windows kurmak için öncelikle bilgisayarınız “USB BOOT” özelliği olması gerekir.


Eğer zaten elinizde varsa aşağıdaki adımları uygulayınız. Bildiğiniz gibi artık bir çok dizüstü notebook veya tüm netbook bilgisayarlarda gerek incelik gerek tasarım gerekse hafiflik elde edebilmek için DVD sürücü artık bulunmuyor ve neredeyse artık tarih oldu diyebiliriz. Sizin de bildiğiniz pratik bir yol varsa bizlerle paylaşabilirsiniz. Windows indirme işlemi. Peki bu kurulumu kısaltmak sizin elinizde olduğunu biliyor muydunuz.


Usb den windows 7 kurma programı

Masaüstüne oluşturduğu kısayola çift tıklayarak programı açın. VMware kullanmanıza gerek yok. Programın kaynak kodu kurulama eklendi. USB belleklerin GB seviyesinde geldiği bu günlerde teknolojinin sınırları zorlanıyor.


USB bellekler hafiflikleri, kapladıkları alan ve taşmıa kolaylığı gibi sebeplerle çok tercih ediliyorlar. DVD’ye ihtiyacınız bulunmuyor. Ayrıcı linux kullanıcılarının şaşıracağı derecede hızlı kurulum yapmanıza olanak sağlayan bu usbden linux ve windows kurma programı gerçekten alkışı hakediyor. Uyarı: Bu işlem sırasında USB bellek içerisindeki tüm dosyalar silinecektir. Iso dosyası nasıl oluşturulur?


Konuyu biraz daha açmak gerekir ise şöyle bir örnek ile açıklamaya çalışalım, Örneğin sabit diskiniz bilgisayarınızı kullandığınızda birden bire bozuldu ve sisteminizi. WinToUSB programının pratik sihirbaz aracı sayesinde adım adım ilerleyerek. USB belleğimizi bilgisayarımıza takalım ve A Bootable USB programını çalıştıralım.


Alternatif olarak aşağıda linkteki programı deneyebilirsiniz. Disk Drill Professional 2. Her zaman aktif olarak kullanmasak bile önemli zamanlarda USB Bellek bizlere yardımcı olabiliyor. Almış olduğunuz iso dosyasını Usb bellek veya DVD kopyalayarak i. Bu gibi yararlı konuların tamamına Sıkça Sorulan Sorular (SSS) alanımızdan ulaşabilirsiniz. Bu konumuzda ise usb ile xp kurmayı öğrenicez.


Artık Vista kurulumunu bu usb belleği kullanarak usb üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Paylaşmak ister misiniz? Hepsi de çöp bi türlü isoyu yazdıramadılar habire hata verip durdular. En sonunda bu siteye ve bu programa rastladım gerçekten işe yarar sağlam bir program çıktı. Netbook’unuza veya cdrom’u olmayan eski bilgisayarlarınıza flash bellek ile windows xp kurmak istiyorsanız, size sorunsuz ve kolay bir şekilde nasıl bootable windows xp hazırlanıp nasıl kurulum yapacağınızı anlatacağım.


USB ile ilgili sık karşılaşılan sorunları gidermek için aşağıdaki kaynaklara bakın. Usb Belleğinizi bilgisayarınıza takınız. Bunun değişik yöntemleri var.


Usb den windows 7 kurma programı

Rufus ile format atma olayı. Biz bu sistemlerde zor olan yeni bir işletim sisitemi kurma işlemini nasıl yaparız onu anlatacağım. Ancak anlattığımız yöntemde USB belleği hazırlamak için birçok işlem yapmamız gerekiyordu ve bir DVD sürücüsüne ihtiyacmız vardı :) DVD sürücüsü olmayan bilgisayara kurulumdan. Sıfırlama konusunu buraya taşımamın nedeni öğrencilerimin bu konuyla ilgili sorularına cevap bulmaları içindir. Bu anlatım içinde kerrarnickli arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.


Adım 7: Evet işte bu kadar. USB önyükleme özelliği (güncel anakartların çoğunda bu özelliği desteklemiyor) ile birlikte herhangi bir bilgisayarda bootable DVD için bu bootable USB’yi kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar