18 Eylül 2018 Salı

Ankara konut kampanyasına katılan firmalar

Merkez Ankara - detaylı bilgi için. Ankara kampanyalı konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Milyonlarca insanın merakla beklediği kampanya ile yüzde oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden oranına çekilecek.


Ankara konut kampanyasına katılan firmalar

Yeni konut kampanyasına örnek verecek olursak, Örneği diyelim ki 3bin TL’lik daire satın alacaksınız. Bakanlığı tarafından desteklenen yeni ev kampanyası yurt geneline dağılmaya devam ediyor. Kampanyaya katılan ilk projeler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.


Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına katılan projeler. Next Level Çayyolu’nda her zevke hitap edecek bir konut bulmak mümkün. Yüzde indirim kampanyasına katılan projeler listesi ve firmalar haberimizde yer alıyor. Eş zamanlı ve adil bilgi paylaşımını esas alan politikamız kapsamında hazırladığımız sitemiz hizmetinize girmiştir.


Ankara konut kampanyasına katılan firmalar

KONUT KAMPANYASINA KATILAN FİRMALAR. Avrupa Konutları Başakşehir. Aynı konut yüzde faizle alınsaydı fiyatı milyon 3bin liraya gelecekti. Kampanyada aynı konut, tam 3bin lira daha ucuza geliyor. Bitmiş veya inşaat halinde olan projelerin dahil olduğu günlük kampanya kapsamında konut stoğunun önemli bir bölümünün eritilmesi ve milyar liralık satış bekleniyor.


Böylece, bir ev almak isteyen bir kişi, ayda yüzde oranında 1ay vadeli kredi ile peşinat yüzde 5’i ödeyebilecek. Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, İNDER ve KONUTDER’in duyurduğu, ay boyunca yapılacak peşin ve banka kredili konut alımlarında indirim kampanyası başladı. Bugün buradan sözünü alırız inşallah. GYODER üyesi üye firmanın 100‘e yakın projesinden yaklaşık 56.


Sinpaş Palas, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli. Avangart İstanbul (Kağıthane) 4. Ayazma Emlak Konutları(Başakşehir) 5. Ankara konut projelerinin ödeme planları resim ve video galerileri. Ankara ilindeki konut projelerine ait kapsamlı bilgi. ANKARA (AA) - Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına katılan firma sayısı hızla artıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak koordinesinde.


GYODER,Konutder, İnder üyesi şirket ortak adım atarak yaklaşık 1projede başlatılan konutta büyük indirim fırsatında firma ve proje isimleri haberimizde. Oran’da yer alan Ege Vadisi, Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, ilk ve tek Alaçatı çarşısı ve muhteşem vadi manzarasıyla sizi bekliyor. Konutta dev kampanya sadece peşin, 1ay vade, 0. Her blok için ayrı girişe sahip Baharyaka’da ailece mutluluğa dokunmanın birçok seçeneği mevcut. ANKARA (AA) – Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına katılan firma sayısı hızla artıyor.


Ankara konut kampanyasına katılan firmalar

Etiketler : konut kampanyası, 0. Emlak sektörünü canlandıracak dev indirim kampanyası başladı. Ayrıca ödeme planı kapsamında ve 24. Firmalar konut fiyatlarında yüzde indirim yapacak.


Son Dakika Flaş Haberler - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum konut kampanyası üzerine resmi açıklamalarda bulundu. Konut, kampanyalar üzerinden merak edilen faiz oranı, konularında açıklama yapan Kurum, kampanyaya katılmak isteyenler için önemli bilgiler açıkladı. Emlak Konut GYO yüklenicisi firmalar, değişik peşinat oranlarıyla ay sıfır faiz imkanı sunarken, bazı bağımsız firmalar da uzun vadeli ve.


HANGİ FİRMALAR KAMPANYAYA KATILDI? Konut sektörünü canlandırmak adına faizlerin yüzde 0. Sektörün üç çatı derneğine üye firma projelerinde yüzde indirime gideceğini açıkladı. Güncel İstanbul Konut Projeleri Ankara Konut Projeleri İzmir Konut Projeleri Bursa Konut Projeleri TOK.


Başkanlığı öncülüğü ile konut sektöründe yeni bir kampanya başlıyor. Ağustos'ta başlayacak ve Ekim’e kadar sürecek olan kampanyaya tüm inşaat. Konut kampanyasına Sur Yapı’dan projeyle tam destek 17. Peki o firma hangisi?


Yapılan açıklamada bankaların konut kredi faizlerinde indirim yapmadığı da belirtildi. Kampanya kapsamında yeni ev kredilerinde herhangi bir faiz indirimi söz konusu olmayacak ama konut kampanyasına katılan projeler üzerinden firmalar aylık 98’lik vade farkı uygulayarak daire satacak. Türkiye’nin özel sektördeki en büyük konut portföyüne sahip firması Sur Yapı ‘‘Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak’’ kampanyasına projesiyle tam destek verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar