26 Eylül 2018 Çarşamba

Mikro müşavir

Mikro müşavir

Hemen bizimle iletişime geçin. Bu hakkı kazanan mali müşavirler serbest muhasebeci mali müşavir (SMMM) unvanını alır. Ancak meslekte seneyi doldurup girdiği sınavda başarılı olan SMMM’ler yeminli mali müşavir (YMM) unvanını alıp görev ve sorumluluk alanlarını genişletebilir. Almanca , Rusça, Azerice, Bulgarca ve Arapça dillerini içerir.


Toshiba Bütünleşik ÖKC Sistemleri. Boylam Dokunmatik Hızlı Satış Yazar Kasa. Ingenico Yeni Nesil Yazar Kasa POS. Pidion Yeni Nesil Yazar Kasa POS.


Bu pakete ilave olarak Karar destek sistemi ,Sabit kıymet yönetimi ve Genel Muhasebe eklenerek işletmenizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak Finans Yönetim sistemine sahip olacaksınız. Standartlarına tam uyumlu My e-Fatura çözümüyle yatırım maliyeti olmadan My e-Fatura sistemine geçebilirsiniz. MİKRO MÜŞAVİR - Mali Müşavirler için;.


Değerli meslektaşlarım, Ülkemizde, uluslararası ticaret her geçen gün artmaktadır. Sizlerinde bildiği üzere uluslararası ticaret işlemlerinde çok sayıda prosedür olduğundan uluslararası ticaretimiz aksamaktaydı. Tüm bunlar göz önünde tutularak uluslararası ticaretimize mikro ihracat kolaylığı getirilmiştir.


Avro’ya kadar yükseltilmesi yetkisi verilmiştir. Tanınan bu yetkiye istinaden, bakanlık tarafından henüz bir arttırma kararı alınmamıştır. Yapılanlar ve yapılacaklar harika, mali müşavir için çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Yapılanlar şimdiden işimi kolaylaştırmasının dışında gelen telefonlarda azalma, iş yüküm de bariz bir azalma oldu ve daha yapılacakları duyunca. Ayrıca Kurumsal bakım anlaşmaları anlaşmaları teknik servis web tasarım data kurtarma ve güvenlik sistemleri çözümleri sunmaktadır.


Mikro muhasebe programı nedir? KAZANCINIZ ARTAR BİLGİSAYAR İLE ARTAR! Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR ederiz. Bizimle iletişime geçmek için. NET Mali Müşavir Paketinin fiyatı 1. Taksit uygulaması 5TL ve üzeri satışlarda, taksit uygulaması ise 9TL ve üzeri satışlarda uygulanır.


Entegrasyonlarımızı İnceleyin. Resmî Gazete’de yayımlanan Gümrük Genel Tebliği (Posta ve Hızlı Kargo Taşımacılığı) (Seri No:4)’nin 4’üncü maddesinin üçüncü fıkrası yürürlükten kaldırılmış ve dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Anasayfa mikro muhasebe programi full gezgiler indir : Genel Muhasebe Programi 1. MİKBÜRO, kolay kullanım. Kisitlamali Tahsil, Tediye Ve Mahsup Fislerini Girebilir, Yansitma, Acilis Ve Kapanis Fislerini Otomatik Olarak Sisteme Duzenletebilirsiniz.


Tek Duzen Hesap Planina Bagli Kalarak Kendi Tanimlayacagiz Hesap Planini Olusturabilirsiniz. Ilgili Hesaplar Icin Butce. Domain ortamında mikro kurulduğu zaman bir takım ayarlamalar yapılması gerekebilir.


Bunlardan en önemlisi, kimlik bilgisi yöneticisine tanımlama ve ODBC ( SQL Veritabanı Kaynaklarına Ulaşma) ‘e SQL serverın IP adresini girmektir. Fiili maliyetler işletme mali müşavir’iniz in isteği doğrultusunda genel muhasebe ye entegrasyon edilir. Teknoloji sektöründe katma değer ekleyen yenilikçi, uzman ve dinamik şirketiz. Istanbulda faaliyette olan şirketimize mali müşavir aranıyor İş İlanları.


Mikro müşavir

Türkiye ve yurtdışında 34. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları. En büyük ve güvenilir iş verenler. Mali müşavir bürosunda deneyimli mali müşavir büroyu çevirecek büro işlerine hakim yardımcı aranmaktadır. Orka dos ve mikro kullanılmaktadır.


Programda yer alan bildirge ve beyannameler bölümünde ise. Mevcut kullanmakta olduğunuz program yeterli gelmiyor ise şimdi sınıf atlama zamanı. Planlama, üretim, müşavir ve genel koordinotör’leriniz ile çalışacak personellerimiz konularında yetkili belge sahibi ve uzmanlardır.


Mikro müşavir

Sadece mikro değil firmanızda ihtiyacınız olan her şey tarafımızda kendi şirketimiz edası ile çözüme kavuşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar