26 Eylül 2018 Çarşamba

Istanbul tefeci telefon numaraları

Ankara, Adana, İzmir, Kocaeli, Sarıyer, Gebze, Kağıthane, Ümraniye, Kadıköy avrupa ve asya yakası ile bursa ilimizde bu kişilerin yaygınlaştığı haberleri gelmektedir. Tefeci Telefon Numaraları (Whatsup İletişim). Acilen nakit paraya ihtiyacınız var ama borç alacak kimseniz yok mu? Artık tüm bu sorunları çözmek son derece kolay. Ve bundan dolay faizci ve komisyoncular arttı.


Acil paraya sıkışmış ve tefeci arayışına girmiş insanlar genel olarak o an bunalımdadırlar. Ardından ise durumu anlatıp konuşmaya başladınız. Tefecilik, eski Türkiye’de para ile para satılmasından ibaret olan bir meslektir. Dar günde nakit paraya ihtiyacı olanlara, senet veya ipotek karşılığında senetle para veren kuruluş veya kişilere tefeci denmektedir.


Günümüze tefeci arıyorum diyen ve telefon numaraları ile adreslerine facebook sayfalarında arayan birçok vatandaş mevcuttur. Baktığınız zaman bu kişiler telefonlarını açıkça internet ortamında yazmaz. Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Konya ve Eskişehir gibi büyük illerde tefeci adresleri ve tefeci numaraları bulmak daha kolay lakin uzak durmak en iyisidir. Yasal tefeci olan bankalar bu konuda öncelik olmalı hatta bankalara da bulamamalı çalışmalı ve Allah’a dua edilmelidir.


Size ihtiyacınız olduğun da borç veren kişilere tefeci denir. Acil Para Bulma Borç Para Veren Tefecilerin Telefon Numaraları Borç para bulmak, borç para nereden bulunur, borç para verenler gibi sorular her borçlunun internet dünyasında aradığı sorulardır. Bankalardan kredi alamıyor musunuz? Bu tarz konuların altına insanlara yardımcı olmak bahanesiyle yorum atan dolandırıcılar olabiliyor. Bu dolandırıcılar önce para istiyor, daha sonra da ortadan kayboluyor.


Tefecilerin telefon numaraları genelde cep telefonu şeklinde olup, 0şeklinde başlar. Aşağıdaki yorum alanından bizlere ulaşarak güncel tefeci numaralarını sizlere gönderebiliriz. Bulunduğu lokasyon nedeni ile, İstanbul, Ankara gibi büyük şehirler gibi çok fazla ticaretin döndüğü bir şehir.


Meşhur tefeci cemil ve tefeci erol telefon iletişim numaraları içinde yazdık. Bu formda tefecilerin sizlere ulaşabilmesini sağlayacak adresler ve telefon numaraları ayrıca adınız ve soyadınız yer alır. Bu form doldurulup gönderildikten sonra tefeciler sizlere hemen ulaşmazlar. Ve genelde bir cep telefonu ile değil bir ankesörlü telefon aracılığı ile.


Olaki denk geldiğiniz isimler ve bilgiler olsa da büyük ihtimalle doğru ve tekin olmayan bilgiler olacaktır. O yüzden “tefeci arıyorum” diyorsanız birebir iletişim kurmanız daha sağlıklı olacaktır. Acil Nakit Sistemi kesinlikle tefecileri önermez.


Sistem şu şekilde işlemektedir: Paraya ihtiyacı olanlar yorum yaparlar ve bizde bu yorumları bankalara bildiririz bu şekilde bankalarda yorum yapanlarla iletişime geçerek parasal sıkıntıları çözer. Geçmiş aylara oranla bu ay. Acil nakit ihtiyaçlarınızda hiç şüphesiz tefeci arayışlarına giriyorsunuzdur.


Ancak bu tefeciler, size bankalar kadar müsamaha tanımaz ve asla düşük faiz oranları ile para vermez. Bu yüzden mutlaka bankalarla görüşmeli ve kredi almanın yollarını aramalısınız. Yine söz konusu olan bu arza talep oluşturan yerlerin varlığını kanıtlar nitelikte olan “acil para verilir”, “nakit para ihtiyacı.


Bu nedenle bazı tefeciler cep telefonu numarası verebilmek için başka isimler ve meslekler kullanırlar. Tefecilik yapan kuyumcular telefon numaraları ve adreslerine nasıl ulaşabilirsiniz? Size yardımcı olabilmek için bazı illere ait bilinen kuyumcu çarşılarına örnek vermek istedik. Bu çarşılarda, tefecilik ile ilgilenen kuyumculara ulaşabilirsiniz. Telefon bilgilerini ise, internet üzerindeki web sitelerinden temin etmeniz mümkün.


Hızlıca sonuca ulaşmak isteyenler biliyorum hemen tefeci adresleri ve tefeci telefon numaraları verin diyor ama siz okumaya devam ediniz. Aksi durumda alakalı alakasız bir çok kişi sizi arayabilir o yüzden biz de yorumlarımızda telefon numaraları göstermemekteyiz…. Tefecilere başvurmadan önce bankalara başvurmanız sizin adınıza daha hayırlıdır. Finans şirketi olmayan, maliyeye kayıtı bulunmadan tefecilik yapmak yasal olarak suçtur. Fakat bu işler için imkan sunan çeşitli web sayfaları bulunmaktadır.


Hemen hemen her ilde tefeciler bulunmaktadır, özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlere gitmenize gerek yok. Tefeciler hakkında tüm bilgiler adresler telefonlar ve iletişim adresleri burada bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar