26 Eylül 2018 Çarşamba

Ssk blokları sakinleri

SSK BLOKLARI Sakinleri has 7members. Sayin mahalle sakinleri araclarinizi cok guzel park ediyorsunuzda biz otobuse binmek icin yollun ortasina mi cikmamiz gerekecek. Bir insanda biraz anlayis.


Porsuk evleri sakinleri adına yazıyoruz lütfen daha fazla. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı yaptı. Talep : Ulus-Zerdalitepe hattında çalışan minibüslerin ve diğer toplu taşıma araçlarının Samsun Yolunu takiben Kayaş Son Duraktan geçerek Bayındır Barajından Zerdali Tepeden ring yaparak bölge halkının Kayaş’ta bulunan SSK ve Sağlık Ocağı, Banka, PTT gibi hizmetlerden yararlanmalarının sağlanması talep edilmektedir. Okmeydanı Van Blokları 1. Agora-Kadifekale-Kemeraltı aksında tarihi mirası korurken, alandaki ekonomik ve sosyal yaşamı da canlandırmak hedefiyle yürütülen Tarih Projesi’nde 3. Ata-Konut Yapı Kooperatifi resmi internet sitesi. Sevcan can İmar barışı ödemelerini 5. Memur ve memur emeklilerinin uzun zamandır beklediği bayram ikramiyesi yarın KPDK’da görüşülecek.


Memur için ikramiye yolu açılırsa, bu ödemeden SSK ve Bağ-Kur emeklileri de. Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Mamak’ta mahallelinin kullandığı park alanının bütünlüğünün yok edilerek yerine LPG akaryakıt istasyonu yapılması istenen plan değişikliğine dava açtı. Enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte zamları belli olan 11. Zamlı ücretler bu haftadan itibaren. Telsizler Blokları’ndaki kentsel dönüşüm süreci.


Kadın Eğitim Kültür Merkezi’ndeki toplantıya 1kişi katıldı. Toki Kayaşehir Sakinleri Kayaşehir. Kayma fren mekanizma aparatı ile fren blokları cıvata ile tutturularak sökülebilir olacaktır.


Süspansiyon altında tampon çarpma plakası olacaktır. SSK Prim borcu yoktur yazısı (Bağlı olduğu SSK Müdürlüğünden) aslı. ESKİ koyun bulunduğu sahil kesimi dolduruldu ve 8metrelik bir mendirek yapıldı. Türk-İş Başkanı mikrofonu açık unuttu!


Uzasa işi karıştıracağız. Canan Karatay: Bulursanız bol bol yiyin! Titanik gemisini batıran buz dağından metre daha yüksek bir buzdağı, kasabanın açıklarında karaya oturdu.


Kasabanın sahil şeridinden rahatça görülebilen. Kat Malikleri (sakinleri), TYYK ve TYDK ücretlerine, Toplu Yapı bünyesindeki idari personel, teknik personel, çevre ve temizlik güvenlik gibi ücretli elemanların aylık ücret, SSK sigorta primi, kıdem tazminatı vs. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, belediyenin borçsuz olduğunu söyleyerek, “bin insana hizmet götürmek boynumun borcudur” dedi.


Sonunda paramla gidip tansiyon ilacı almak zorunda kaldım. Sularımız haftanın iki günü normal, diğer günler çamurlu. Kızılay Konak İlçe Başkanlığının Şehit Aileleri ile Gazi ve Aileleri İçin Düzenlediği İftar Yemeği.


Sayın komşularım malum okulumuzun yıkılmasıyla Nasrettin hoca okulunda misafir okul olarak eğitim öğretime devam ediliyor. Sizlerden ricam bu yıl 1. Belediyesi’nin borçsuz bir belediye olduğunu kaydeden Başkan Karayol, “İncesu Belediyesi olarak biz borçsuz bir belediyeyiz. Borcu olmayan bir belediyeyiz. SSK primlerini maliyeye ödediğimiz vergilerimizi düzenli bir şekilde ödediğimizden dolayı da SSK primlerimizi yüzde indirimli ödüyoruz. En popüler Minecraft ciltleri listemize göz atın!


Size en uygun cildi indirin! Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesinde çalıştığı öğrenilen aylık evli mühendisin cesedini apartman sakinleri buldu. Gürültü üzerine evlerinden çıkan komşular,.


Ardından farklı bir kesim insan yerleşmeye başladı. Bundan sonra burada işlerin çehresi değişmeye başladı. TOKİ yaklaşık 1haneyi borcundan dolayı tahliye edecek. SSK blokları ve katlı otopark yapılınca İzmirliler ortalık beton oldu diye çok söylendi, belediye de kaldırımdaki boşlukları çiçeklendirip güzel göstermeye çalıştı.


Ancak onca yayanın yürüdüğü yerde çiçek yaşatmak kolay mı? Geçidin sakinleri sıcak geçecek bir güne daha hazırlanıyordu. Herkesin zaman zaman istekleri ya da şikâyetleri oluyor ve bunları devlete bildirmek istiyor. Eskiden bir talebiniz olduğu zaman bunu iletecek merci bulmakta sıkıntı çekilirdi.


Personelin aylık bordro ve puantaj bilgilerinin takip edilerek, aylık SSK bildirge tahakkuk ve ödemelerini gerçekleştirmek, muhasebe kayıtlarını yapmak, personel servis ve yemek işlemlerinin takibini yapmak, personel özlük dosyalarını güncellemek, personel bütçesi gerçekleşmesinin güncel olarak takibini yapmak, personel işe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar