20 Eylül 2018 Perşembe

Selçuk köyleri haritası

Selçuk köyleri haritası

Doğu gps koordinatlarıdır. Selçuk Nerede ve Nereye Bağlı? Semboline tıklayın veya mouse tuşunu bazık tutarak çekin. Uydu görüntüleri için Uydu veya Karma, Sokak Haritası görünümü için Harita Tuşuna tıklayınız. Katmanlar bölümünden Uydu veya Hibrid harita seçimi de yapabilmektesiniz.


Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. Türkiye Alevi Köyleri, Türkiye Alevi Köyleri Haritası. Türkiye İl ve İlçeleri Alevi köyleri haritası başlığı altında birçok şehirdeki alevi köylerini harita olarak yayınlıyoruz. Bu haritalar alevibilgi. Köyleri, İzmir İlinin Köyleri, Köy İsimleri ve Haritadaki Konumları, İzmir Köy Haritaları, İzmir İlinde Bulunan Köyler ve Köylere Haritadan Ulaşım Bilgileri, Karayolu Haritası.


Köyü -İZMİR SELÇUK KÖYLER, Şirince Köyü haritasında Mesafe ölcümü,. Türkiye Haritası, Karayolları Haritası, Türkiye Yol Haritası, Şehir, İlçe ve Köy Haritaları. Her ne kadar bu amatör çalışmalar Alevi köyleri hakkında net ve kesin bir bilgi ortaya koymasa da yapılacak bir çalışmada başlangıç için değerli veriler ortaya koyabilmektedirler.


Selçuk köyleri haritası

Köy yolu kıvrımlı olmakla birlikte asfalt ve düzgün. O zaman bu köyleri ilk fırsatta gezi rotamıza eklemekte fayda var. O kadar güzel ki kıyamet bile dokunmaya kıyamıyor.


Tarihi sizlere anbean yaşatan Efes, yılda ortalama milyon kişinin ziyaret ettiği önemli bir turizm merkezidir. Efes’ in içinde yer alan Celsus Kütüphanesi ve. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Akviran’ı, yaptıkları heykelcik ve maketlerde bütün ritüelleriyle anlatıyor.


Peter’s Church – Münih Gezilecek Yerler. Münih’te zaman harcamak mı istiyorsunuz ? Alaybey, Karşıyaka, Nergiz ve Şirinyer istasyonları yer altında, diğer tüm istasyonlar ise yer üstünde yer alır. Karşıyaka Tüneli, bin 2metre uzunluğundadır ve tünel hattının 1. Aygördü Köyü Haritası : Sinop Köyleri : Ayancık Köyleri Boyabat Köyleri Dikmen Köyleri Durağan Köyleri Erfelek Köyleri Gerze Köyleri Merkez Köyleri Saraydüzü Köyleri Türkeli Köyleri: Sponsor Reklaselçuk özdemir - Aygördü Köyü Resimleri. Resim Sonraki ResiTweet: Köyünüze ait paylaşım yapmak için. Tatil Yöreleri Haritası üzerinde hareket etmek için fare aracılığı (sol klik) ile tıklayarak görüntüyü sürükleyebilirsiniz.


Harita üzerindeki Kırmızı ikonu tutup sürükleyerek, gelinen yerin adresini görebilirsiniz. Varsa sokak görünümü de bu alanda gösterilecektir. Torbalı Haritası, Torbalı Uydu, Arazi ve Karma Harita görüntüleri, Cadde Sokak isimleri ve Adres arama imkân.


Mahalle ve Köyleri İzmir Torbalı Köyleri. Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. MERKEZ mahalleleri ve köyleri, NİĞDE MERKEZ mahalleleri ve köyleri isimleri.


Bodrum, Marmaris, Çeşme gibi fenomen tatil beldelerini bir kenara attık, Ayvalık ve Çanakkale’yi de Ege’den sayarak karavanla Ege köyleri arasında garip bir tatil turuna başladık. Organik yiyeceklere doyduğumuz bu tatilde gözlerden uzak ve bakir rotaları seçtik. Siz de dilerseniz karadan, dilerseniz Ege’nin en ucuna uçarak bu tura başlayın.


Selçuk köyleri haritası

Dış kapısında bulunan zengin mozaik şeklindeki taç kapısı geometrik motiflerle süslenmiştir. Narkisos Pınarı, Ayşe Hatun Cami, Rum köyleri, tarihî çeşmeler ve yel değirmenleri Mordoğan’daki belli başlı değerlerdir. Mordoğan’da bir tanesi şehir merkezinde olmak üzere (Kocakum Plajı) doğal plaj (Ardıç Plajı ve Ayıbalığı Plajı) vardır. Tekirdağ köyleri hakkında tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


Yasal Sorumluluk Sitemiz hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ege’nin adı pek duyulmamış saklı köyleri Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Olurlular dinden yuha insanlar olarak. Sadece dizi setlerini buraya çeken şirin taş evlerini, kır kahvelerini kastetmiyoruz.


Kimi çöpünü dönüştürmesiyle, kimi dünyadaki alternatif turizm akımlarını takip eden köylüsüyle hem kalbinizi çalacak, hem de içinizi umutla dolduracaklar. Nasreddin Hoca ve Akşehir Hakkında Herşey Burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar