20 Eylül 2018 Perşembe

Erkekleri yakışıklı yapan detaylar

O yüzden bu maddelere göz atmanızda fayda var. La bu kadınlar erkekte neyi seviyorsunuz? Bunlar daha neyi sevip neyi sevmediklerini bilmiyorlar :D. Zeka beni en çok etkileyen şeydir ne kadar yakışıklı olursa olsun aptal insanlara asla dayanamam yanımda taşıyamam oturup kalkmasını konuşmasını.


Erkekleri yakışıklı yapan detaylar

Bayanlara göre bir erkeği çekici veya karizmatik yapan detaylar neler? Birinden hoşlanınca ya da aşık olunca, onu seksi bulmak için sebebe gerek yok ama bazı şeyler var ki her erkeği seksi yapıyor! Instagram’ın en yakışıklı erkekleri ve kıskandıran hayatları!


Eğer tipsiz ve zeki iseniz kızlar belki sizi takdir eder,ama yakışıklı iseniz o takdir etme arzulamaya doğru evrilir. Mesela bir gitar, kırmızı renk bir tişört ya da bazı davranışlarınız sizi çok daha çekici gösterebilir. Listemizin başında ödüllü bir yakışıklı bulunuyor.


Kendisine güvenen, cesaretli ve elbette zeki bir erkek, sadece yakışıklı olan bir erkekten bir adım öndedir. Bu gibi donanımlara sahip olmanız demek çekici olmanız. Bu gibi minik ama önemli detaylar erkekler için çok önemlidir, bakımlı kadınlar çok önemli bir göstergedir!


Vücudunuza özen gösterin! Unutmayın erkekler kendilerine bakan kadınları severler. Oturup her gün patates kızartması yiyen bir partnerdense her gün sporunu yapan bir partner daha iyi olacaktır.


Erkekleri yakışıklı yapan detaylar

Do you want to remove all your recent searches? Uzun boylu-ince belli hanımların yanındaki şekilsiz ayılar yüksek sınıf saç ve kıyafetli hanımefendilerin yanındaki bıyıklı-pis sakallı magandalar kariyer güzellerinin yanındaki. Dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde Türk var!


Bu listede ne Brad Pitt, ne de Bradley Cooper var! Cıvık ya da soğuk maço ya da efemine güzel ya da yakışıklı yetenekli ya da yeteneksiz başarılı ya da başarısız olsunlar. Espri yeteneğin varsa bir sıfır öndesin demektir. Zeki olmalısın, sosyal olmalısın, tuttuğunu koparmalısın, eh yakışıklı ya da karizmatik olmasın ve bunlar gibi bir sürü detay sayabiliriz sana. Kadınlar hangi erkekleri sever.


Beni kullanmaya çalışan erkekleri umursamıyorum. Güzellik, para, ün, başarı,cinsellik, sosyal medyanın bir gün önemi kalmayacak. Ne mi tabiki küçük detaylar üzerine yaptığımız uzun konuşmalar. Manchester Üniversitesinde yapılan araştırma sonuçları, dudakların bir kadının en çekici fiziksel özelliği olduğunu söylüyor. Angelina Jolie ve Scarlett Johanson gibi yıldızların çekiciliği düşünülürse, tersini iddia etmek de mümkün değil zaten.


Matthew McConaughey yakışıklı kas erkekleri gibi film parçaları oynuyordu ve bu şekilde kendisine herhangi bir Oscar kazandıktan veya Gerçek Dedektif rolünü üstlendi. Erkekleri Anlama Sanatı (1). Sonuçta, artık sadece cazip değil aynı zamanda çok yetenekli olduğunu da biliyoruz. Beyler diyorum çünkü blogum erkeklere hitaben yazılıyor. Zamanında kadınlar konusunda başarısız olan biriydim.


Eğer yılışık olmaları, gözlerinin radar gibi sürekli etrafı taraması, sevişme dışındaki faaliyetlerinin çok düşük olması sizin için fark etmiyorsa sizin ilacınız İtalyan erkekleri. Son derece bakımlı, ağzı iyi laf yapan, sizinle romantik dakikalar. Etkileyici bir erkek olmak, ama bunu televizyonda gördüğünüz oyuncular kadar başarılı gerçekleştirebilmek istiyorsanız hatırlatalım. Giyimden kuşamdan tutun da kredi kartı kullanımından kollarındaki saate, omuzlarındaki çantadan gittikleri geldikleri yerlere kadar tüm detaylar çok önemli bir hal aldı.


Gelinim Mutfakta Aralık Canlı izle! Kıyasıya rekabet kaldığı yerden devam ediyor. Merak edilen detaylar haberimizde. Kesinlikle katılıyorum sürekli erkekleri düzeni sokma bişeyleri toplama onları idare etme yada kendilerini iyi hissetmeleri için yapılması gerekenlerden bahsedilmesinden anlaşılıyor bu basit şeyleri kendileri. Başrolünü Demet Özdemir’le paylaştığı “Erkenci Kuş” dizisiyle ekranlara gelmek için geri sayım yapan yakışıklı oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından paylaştığı.


Yakışıklı bir erkek olduğunu sizden duymayı. Konumuz: Rus erkekleri yazısı için hemen tıklayın! Bu vesileyle Nizhniy Novgorod’da meşaleyi taşıyıp dönüşte de. Evine yakın duraklarda toplu taşıma kullanan ve buradan seçtiği yakışıklı erkekleri evine davet ederek kendi seks hayatını tekrar düzenlemektedir. Bu yakışıklı erkeklerin çoğu para karşılığı seks yapmayı kabul etse de genç kadının erkeklere ödeyeceği çok parası vardır.


Bu onun için hiç sorun olmaz. Orada yakışıklı olan erkekler hemen ünlü oluyor zaten, filmlerde oynatıyorlar. Bir de yakışıklı değiller.


Türk erkekleri orada olsaydı kesin hepsi star.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar