21 Mayıs 2014 Çarşamba

Anadolujet kampanya 2018

AnadoluJet, bir Türk Hava Yolları markasıdır. O halde doğru yerdesiniz. Bahsi geçen araçlar ile kiralamaya sunulan araçların donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Başka kampanyalarla birleştirilemez.


Aynı rezervasyon kaydında (PNR) olmak koşuluyla, bir kerede en fazla yolcu. Kampanya filo imkânları ile sınırlıdır. Atatürk Havalimanı çıkışlı veya varışlı tek yön liradan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sağlayan kampanya.


En uygun İstanbul uçak bileti havayollari. Türk Havayolları (THY) Pegasus Havayolları (FLYPGS) Onur Havayolları (Onur Air) Atlas Jet Havayolları (Atlas Global) Borajet Havayolları ve Sun Express Havayolları’nın yurtiçi ve yurtdışı İstanbul uçuşlarını en uygun fiyatla havayollari. Nisan’a kadar geçerli olan kampanya – 1 – yaşları arası çocuk ve gençlere, aynı zamanda yaş üzerine yüzde indirim fırsatı bulunmakta. Kazançlı alışveriş dünyası Axess’te.


Anadolujet kampanya 2018

Harcadıkça chip-para kazanın, kazandığınızı dilediğiniz gibi harcayın. Axess ile keyifli alışverişler dileriz. Koltuk Seçiminizi yapmak için tıklayın! Maximum Kart veya Maximiles ile alacağınız uçak biletlerinizde vergi ve harçlar hariç bilet ücreti üzerinden anında.


Pegasus Gizlilik Politikası’nda belirtilen şartlar uyarınca Pegasus ve iş ortakları tarafından sunulan ürün, hizmet ve fırsatlar ile ilgili olarak seçmiş olduğum iletişim kanalları üzerinden benimle iletişime geçilmesine, Pegasus’a iletmiş olduğum kişisel verilerimin Pegasus tarafından pazarlama ve müşteri deneyimi çalışmaları amacıyla işlenmesine ve bu amaçla. YILI MUTLU ZİYARETÇİ SAYISI. TL’ye seyahat etme fırsatı Jetgenç üyesi gençleri bekliyor. Siteye gitmek için tıklayın. TL olarak ücretlendirilecektir.


Anadolujet kampanya 2018

En son anadolujet haberleri anında burada. Aktarmalı uçuşlar ise kampanyaya dahil. Biletleme Tarihleri: 30. Belli bir uçuş deneyimi kazandıktan sonra işin ustası olarak nasıl daha uygun fiyata bilet. TL den başlayan kampanya biletler ile sizde ucuz biletler bularak hemen uçabilirsiniz.


Bu kampanya süresi içinde alınan bilet fiyatları ortalama 1TL. TL, gidiş-dönüş ise TL indirimle uçma fırsatını yakalıyor. Ve çoğu zamanda uçak biletlerinde büyük ind. Süre geçti ve kampanya bitti. Uygula butonuna basarak kampanyadan yararlanın.


Avantajlı uçak bileti fiyatlarıyla, ucuz uçak bileti arayanların tercih etmesi gereken havayollarındandır. Online site Ucuzabilet bulabilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı binlerce nokta uygun,ucuz fiyatlarla bilet bul uçma keyfini yaşa. Fiyatlar Tek yön için geçerlidir. Belirli dönemlerde seyahat kısıtlaması uygulanabilir.


Bu kapsamda gençler, Mayıs-Haziran tarihleri arasında 39. Kıbrıs uçuşları kampanyaya dahildir. Kısacası tüm ailenizi havalara uçuracak bir kampanya başladı. Bu tarz meslek gruplarına yapılan indirimli biletleri değerlendirin. Kredi kartı kampanyalarını.


Anadolujet kampanya 2018

Uçuşlar hangi tarihler arasında geçerli olacak? TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı yakalayacaklar. Qatar Airways İle Hayallerinize bir bilet alın. Nisan tarihleri arasında ücretli koltuk seçimi yapan yolcular uçuş tarihi farketmeksizin, koltuk seçimine sadece TL ödeyecek.


TL üzeri bilet alımlarınızda anında 40TL indirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar