20 Mayıs 2014 Salı

Canım arkadaşlarım ingilizcesi

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. Select instructional materials which achieve pre. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. My dear friend çevirisi makine çevirisi ile yapılmış bir ingilizce-türkçe çeviri olup doğruluğu ve kullanımından doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Her cüz yapmayı başardığımda arkadaşlarım mızıkçılık yapıyor ve benim canım sıkılıyordu. Cüz günü geldiğinde mahallede herkes pazara gider ve alışverişini yapardı.


Cüz ağzını açtığında bir daha kapatman zor biliyorsun ki özellikle de onlar gibi insanlara karşı. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Canım sen öyle davranınca sahiplenen erkek değil, kıskanç oluyorsun bil istedim.


Benim sağım solum belli olmaz bana güvenme, ben seni üzerim emojisidir. Bağlanmaktan korktuğum için ilişkiyi her an bitirebilirim emojisidir. Laf sokma’ eylemlerine alet edilir. Kullanımı gençler arasında çok fazladır. Spor skorlarında (genellikle İngiliz İngilizcesi’nde) love.


Sabah yakın arkadaşlarım beni futbol maçı yapmak için çağırdı. Ayakkabılarımı alıp beraberce futbol sahasına gittik. Oyun konsolumla oynarken canım sıkıldı ve bir arkadaşımı daha davet ettim bizim eve. Birlikte çok iyi vakit geçirdik. Artık geç olmuştu ve arkadaşımın ailesi merak etmişti.


Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan Sorular Moderatörler Gizlilik Politikası Forum Destek Reklam Ver İletişim. Giles International Cambridge şubesinde sekiz haftalık İngilizce eğitimi aldım. Küçüklüğümden beri yurtdışında okumayı çok istiyordum.


En sonunda üniversite okumaya karar verdim. Ama bu hedef için uluslararası sınavlara girip, İngilizce bilgimi gösteren sınav sonucuna ihtiyacım vardı. Nisan ayında östeosarkom teşhisi ile içimizin yangınıyla Canım Emel Hocamıza ankara üniversitesine muayeneye gittik ama içimiz titrerken monalisa gibi yüzümüzün oğluma dönük tarafı gülüyor öbür tarafı ağlıyordu. Odaya girdik ve ışıl ışıl aurasıyla zümrüt gözleriyle Elini uzatıp sımsıkı bizi sıcaklığıyla ısıtan bir zümrüd’ü anka kuşunu gördük.


Canım dedeciğim, emekli, idealist, Atatürkçü bir öğretmendir. Senelerce köylerde, kentlerde, 7’den 77’ye, herkesin her derdine derman olmaya çalışmış ve geniş kitlelere bir çok konuda liderlik etmiştir. Gençliğindeki yoğun temposu ve alışkanlıklarından mıdır bilmem konuşmayı çok sever. Amerikan İngilizcesi Arasındaki Farklar Başlığı okuyup da Aman canım! British English)olacaktır.


Mustafa isimli arkadaşlarım adam gibi adam çıktılar. Hassiktir garılar ecnebi çıktı dedim içimden ve yes-no İngilizcesi olan ben ‘ok’ deyip önce yavaş yavaş uzaklara doğru yürümeye başladım, yürüme hızımı arttırıp en sonunda topuklarımı götüme vura vura koşmaya başlayarak ortamdan. Erasmus çok isteyip gidememiştim okul uzar, birlikte ders aldığım samimi arkadaşlarım değişir vb kaygılarla. Yüksek lisans yapmak kısmet. Hayatımın tadını tad’da buldum.


Canım öğretmenim hem eğlendirirlen hem öğretiyor. Buraya her geldiğimde sevencenlik,gülen yüzle karşılanıyorum ☺Ders sonunda yaptığımız oyunlar,İngilizce izlediğimiz güzel filimler dersimize ayrı bir zevk katıyor. Yılbaşında yaptığımız partilerderde çok eğleniyoruz. Hiç yemediğimiz,hiç eğlenmediğimiz kadar. Ben odtü sbky okuyorum, hacettepe de sbky okuyan arkadaşlarım var.


Gelecek olarak zaten her bölmün yolu kpss ye çıkıyor. Kpss de ise bütün her şeyi öss de olduğu gibi bir sene kasarak çalışacaksın. Bir kayıp yaşamış değilsin, aksine 1ingilizce eğitim almak herkese nasip olmuyor. Sadece ben ve canım arkadaşlarım vardık, fotoğrafta sadece ben. Nereye geldik biz böyle diye düşünürken tren geldi ve sonunda hostelimizin bulunduğu Dorio semtimize gelmiş bulunmaktaydık.


Sokakta yürürken yaya geçitlerini görüp sürekli hadi Beatles yapalım desem de canım arkadaşlarımı kandıramadım. Erdal Karahasan, ay önce çevresinde tanıdığı ailelerden kullanılmayan giysi ve kırtasiye eşyalarını toplayıp yoksul ailelere vererek yardım faaliyetlerine başladığını söyledi. Karahasan, bir süre sonra niyetinin anlaşıldığını ve yardımların arttığını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar