27 Mayıs 2014 Salı

Bergama hava durumu

Bergama hava durumu

Bergama, Türkiye için Günlük Hava Durumu. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Türkiye`de ki şehir ve ilçelerin Hava Durumu tahmini sonuçları gerçeğe en yakın tahminlerdir. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır.


Hava Durumu raporları günlük, Günlük, Günlük, Günlük, Günlük hava durumu, Günlük, 25. Bizi şurada takip edin: Oturum aç. Hava nasıl olursa olsun Sağlığınız yerinde olsun. Hava ve deniz suyu sıcaklığı, basınç ve nem oranı, rüzgar hızı, manyetik alan ve UV indeksi hakkında bilgiler.


Gün doğumu ve gün batımı saatleri. Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. En son hava durumu raporları. Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır! Nem miktarı ve hissedilen sıcaklık 22°C.


Cumartesi günü hava sıcaklığının gün içinde. Guests can make use of a well-equipped common kitchen. BERGAMA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Hava Durumu Tahminleri için hemen sitemizi ziyaret ederek en güncel bilgilere ulaşın. Türkiye ve her ilinin günlük hava durumu tahmin raporu.


Kalbiniz gibi havanızında sıcak olması dileğiyle. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri.


Hava durumu tahminleri dakika arayla güncellenir. Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar. Meteoroloji hava durumu tahminlerinde son günün tahminleri saatlik olarak raporlanır.


Hava tahminleri günlük hava durumu, günlük hava durumu ve hava durumu günlük taminler doğrultusunda raporlanır. Get AccuWeather alerts right in your browser! Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle. Bölgelerin günlük hava tahminlerini de bünyesinde barındıran Hürriyet hava durumu, gece ve gündüz oluşan sıcaklık farklarını “derece” sıcaklık birimi ile arama sonuçlarında.


En güncel hava durumu raporları. Peki uzunluğu geliştirilen, ama çok büyük değil dalga. This website uses cookies. Read about how we use cookies.


ADALET BAKANLIĞI DUYURULARI Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Duyurularına ulaşmak için tıklayınız. Ayrıca önümüzdeki gün hava nasıl olacak? Sokak köpeği, telef olan arkadaşının yanından ayrılmadı. Dikili Hava Durumu günlük.


Haritalar’ın yardımıyla oluşturuldu. Açık Hissedilen: 88° Basınç: 29. Beydağ için Hava Durumu. Bornova için Hava Durumu. Son güncelleme: Per, Ağ.


Caypinar Aksaz Akarsu Asagisamli Gumustepe Alcakdere Asagipulluyazi Sabiha Gokcen Met. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaşıkçı Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Aşağıda yer alan hava durumu verileri Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sitesinden anlık olarak alınmaktadır.


Bu mesafe aracınızla tahmini olarak saat dakika sürecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar