28 Mayıs 2014 Çarşamba

Shaker karıştırıcı

Shaker karıştırıcı

Shaker Çeşitleri Nelerdir? Kategorimizde yer alan karıştırıcı çeşitleri, antrenman öncesi ve antrenman sonrasında, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu protein, karbonhidrat, amino asit, keratin ve benzeri takviyeleri hızlıca hazırlayıp tüketmeniz için pek çok farklı modelde üretilmektedir. Temel anlamda bir karıştırıcı olan shaker ürünü, özellikle ağırlık antrenmanı yapan sporcuların vazgeçilmez aracıdır. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Herbalife shaker karıştırıcı kullanımı ve fiyatı ile ilgili bilgi alabilir, ürün resimlerini inceleyerek sipariş verebilirsiniz.


Plastik Herbalife kabı, kapaklı bardak, shake hazırlamak için karıştırıcı. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci. Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol. TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz!


SLIMFIT Chocolate Cookies. Toz protein gibi sporcu fitness besin destek ürünlerini sıvı ile homojen bir şekilde karıştırmayı sağlayan protein karıştırma kabı. Firma Extra Plastik toptan perakende satın al. Anti kanserojen,kokusuz kullanışlı smart shaker karıştırıcı sadece 2TL ! E-BÜLTEN KATEGORİLER Protein.


Kokteyl Bardağı fiyatı Mutfak Gereçleri kategorisinde. En uygun shaker fiyatları güvenilir online alışveriş imkanı ile decahlon. Acele edin ve fırsatları kaçırmayın! KİLO VERME AMAÇLI KALORİSİ KISITLANMIŞ GIDA (Sonuç kişiye göre değişebilir), İLAÇ DEĞİLDİR. Almış olduğunuzu ürünü ambalajını bozmadan ve kullanmadan teslim tarihinden itibaren gün içerisinde iade edebilirsiniz.


Genellikle alt kısım paslanmaz çelikten üst kısım cam yada polikarbon mamülden üretilmektedir. Bir çok barmen tarafıdan tercih edilen boston shaker uzun olması sebebiyle. Polikarbon Ürünler kategorimizde bulunan diğer çeşitlerimize ve toptan fiyatlarımıza ulaşabilirsiniz. Kapıda Ödeme Ücretsiz Kargo Güvenli Alışveriş Size Özel Hediyeler 1 Memnuniyet.


Sipariş listesinde ürün yok Belirlenecek Nakliye TL Toplam. Satın Al Ürün başarıyla sepetinize eklendi. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. EPROTEİN markasının Türkiyede üretilen tüm toz ürünlerde pratik ve rahat kulanabiliceğiniz 500ml lik karıştırma kabıdır. Laboratuvar tipi karıştırıcı, katı-sıvı malzemeleri ve sıvı-sıvı malzemeleri karıştırmak için uygundur.


Güçlü tork motoru, yüksek akışmaz malzemeler için uygundur. Farklı işleme kapasiteleri ve farklı ürünler için çeşitli karıştırıcılar tasarlanmıştır. Karıştırıcılar, kolayca değiştirilebilir. Sporcu destek ürünleri satışı yapan firmalar, spor salonları gerek satış gerekse promosyon ürünü olarak toptan adetli protein shaker siparişi vermek isterler ise firmamızdan toptan adetli ürün fiyatı alabilirler.


Kullanışlılık ve estetiği bir arada sunuyor. Barmenler ve kokteyl severler için vazgeçilmez bir ürün olan bar shakerlar, bar malzemeleri arasında en çok kullanılanlardan bir tanesidir. Ergonomik dizaynı ve çevre dostu malzemeden yapılmış karıştırıcı.


Açık kapak sabitleyici,sızdırmaz ağız kapağı,ergonomik taşıma kolaylığı,dahili çırpıcı disk,pratik tak çıkar kapak,sağlıklı gövde ve kapak,karıştırıcı hacim belirleyici karıştırıcı ön plana çıkmaktadır. Salata sosu için kullanabileceğiniz ekstra haznesi vardır. Kampta, piknikte ve iş yerinde kullanım için idealdir. Kolay tutulur ve kavranır.


Kanserojen madde içermez. PP Homopolimer hammaddeden üretilmiştir. Tarım ve Gıda Bakanlığı onaylı. Stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir.


Shaker karıştırıcı

Nefis kokteyller Mükemmel Kalite Muhteşem Fiyat! Bitenekadarcılar kolay ve pratik bir şekilde en leziz kokteylleri hazırlayabilsinler diye! Sepet sayfasına git Devam et.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar