22 Mayıs 2014 Perşembe

Ankara ilçeleri seçim sonuçları

Hangi ilçede hangi partinin kazandığı merak ediliyor. Ankaralılar sabah saat 08. Mart yerel seçimlerinde seçmenler sandık başına giderek oylarını kullandı. Adaylar peş peşe seçimi kendilerinin kazandığını açıkladı.


Peki ilçelerde durum ne? YENİMAHALLE GÖLBAŞI KEÇİÖREN MAMAK SİNCAN KAHRAMANKAZAN AKYURT ETİMESGUT EVREN PURSAKLAR. CHP adayı Mansur Yavaş 43.


Yeni Soluk yerel seçim sonuçlarını hızlı bir şekilde okuyucularına aktarıyor. Bitlis ve ilçeleri seçim anketi sonuçları! Dönem milletvekillerini seçmek için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Haziran seçim sonuçlarını 2bin 4seçmenin bulunduğu Ağrı. Ve ilk sonuçlar gelmeye başlandı.


En çok merak edilen yerlerden biri ise İstanbul ve ilçeleri oldu. Zonguldak seçim sonuçları gelmeye başladı. Türkiye Sonuçlarına Dön. RECEP TAYYİP ERDOĞAN 36.


Ayancık CHP Hayrettin Kaya. Sinop Merkez CHP Barış Ayhan. Boyabat AK Parti Şefik Çakıcı. Durağan AK Parti Ahmet Kılıçaslan. Malatya yerel seçim sonuçları, günün en çok aranılanları arasında.


Ankara ilçeleri seçim sonuçları

Yerel seçim sonuçlarında oy sayma süreci başladı. Siirt, Şırnak, Hakkari: Sınavlarda. LGS için tercih robotu yayınland. Hakkari ve ilçeleri seçim sonuçları Hakkari Merkez, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçelerinin seçim sonuçları. ERMİK seçim sonuçları büyük merak konusu, Diyarbakır yerel seçim sonuçları açısından Çermik ilçesi seçim sonuçları önemli.


ORC anket firmasının yaptığı Mart son seçim anketinde İstanbul ilçeleri olan Kadıköy, Kartal, Pendik, Maltepe ilçelerinde son durum ne? Bilindiği gibi Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhur. Sandık Sonuçları ve Tutanaklar.


Ankara ilçeleri seçim sonuçları

YSK ANASAYFA YARDIM ANASAYFA. Yerleşim Yeri ile Sorgula. Mersin Cumhur ittifakı oy oranları, Millet İttifakı Mersin oy oranları. STANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI.


Sivas sonuçları da buyuksivas. Buna göre İstanbul ilçelerinde kazanan partiler sadece AKP ve CHP oldu. Galeriler Videolar Yazarlar. Ağrı Merkez ve ilçeleri olan Doğubayazıt , Diyadin , Taşlıçay , Patnos , Tutak , Hamur ve Eleşkirt seçim sonuçları sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Sırrı Sakık ın üç günde yaptığı çalışmayı ak parti il yönetimi üç aydır yapamadı il yönetimi kendi içindeki çürük leri ve para karşılığı taseronlari işe alanları ve sadetcileri HDP lileri ve mhp lileri ayiklamasa sonuç yine hüsran olur hasan arslana yapılanlar tekerrür etti kendi partisine oy vermeyen yönetici niye orda. Seçim Sonuçları Değerlendirmesi. Pursaklar belediyesini kim kazandı? Tüm gözler Yüksek Seçim Kurulu’ndan gelecek olan resmi sonuçlarda.


Tunceli İli İlçeleri ÇEMİŞGEZEK HOZAT MAZGİRT NAZIMİYE OVACIK PERTEK PÜLÜMÜR MERKEZ. Niğde genelinde sakin ve olaysız bir seçim gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi 2oranı ile 39oy aldı.


Ankara ilçeleri seçim sonuçları

Milyonlarca insan bugun sandıkta oylarını kullanındı. Büyük yarış bugun sona eriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar