30 Mayıs 2014 Cuma

Kervansaray bursa

TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Kervansaray Thermal otelinde mi konaklamak istiyorsun? Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.


Kervansaray bursa

Bu yıl yenilenen tarihi bir binada yer alan odalar, tüm misafirlerimizi etkilemeye devam ediyor. Oda resimlerini ve fiyatlarını inceleyin. Free private parking and free WiFi access is available in the hotel. Tesis, havaalanına km, şehir merkezine km, otogara km uzaklıktadır.


Deniz ve Havuz Özellikleri. Otel yorumlarını okuyun. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. Mintay Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi A. Standart odalarda benzerlerine göre geniş ve konforu ön planda tutan minimal dekorasyonu ile sizi tatiliniz boyunca rahat ettirecek tüm donanıma sahiptir.


Kervansaray bursa

Merkezi bir konuma sahiptir. WIFI erişimi sağlanmaktadır. Eğer Bursa’da düğün yapılabilecek bir mekân arıyorsanız tam yerine geldiniz. Gelin, hayalinizdekileri gerçekleştirelim!


Coral Tatil, size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Tarihi bir yapının içerisinde, bu sene yenilenen odaları bir kez daha tüm konuklarını büyülemeye devam. Université de Lausanne da okumuştur.


En uygun fiyata Taksit olarak online rezervasyon yapabilirsiniz. BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR. GRAND SWİSS-BELHOTEL ÇELİK PALAS. Bu tarihi hamam Roma döneminden beri kullanılıyor. Osmanlılarda Murat Hüdavendigar zamanında büyük restorasyon geçirdi.


Sıcaklığı derece olan suya sahip. Haftanın her günü açık kadınlar ve erkekler bölümü ayrı. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Ulu Camii-Osmangazi Heykeli-Kozahan- Orhangazi Camii-Saat Kulesi. Uludağ’da Kayak, Snowboar Telesiyej, Dağ Motoru, Kızak İmkanı.


KERVANSARAY TERMAL HOTEL FARKI. Tesis tam pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Arzu ederseniz tesis içerisinde bilardo, masa tenisi oynayabilirsiniz. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Tesisin kapalı havuzu bulunmaktadır.


HOTEL INFO stars discount with business rate Cancellation is free of charge Recommended by of all hotel guests. Arkadaşlarınızla Paylaşın. Eski kaplıca namıyla maruf hamam ve. Tesis içerisinde yer alan hamam,sauna vs.


Termal suyu ile hastalıklarınıza ve eklem ağrılarınıza şifa bulabilirsiniz. Emlakçıyı Tabancayla Sol Bacağından, Bıçakla da Kalçasından Vurdular Olay, saat 18. Dairesi tarafından tekrar satışa çıkarılıyor. Yakın zamanda yenilenmiş olan otel, ücretsiz Wi-Fi erişimi sunmaktadır. Anılan otel için belirlenen bedel milyon 6bin TL.


No: Osmangazi, Bursa, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ️ numaraları, çalışma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar