22 Temmuz 2014 Salı

Ankara çankaya gezilecek yerler

Ankara çankaya gezilecek yerler

Gelin şimdi size sırasıyla gezilecek önemli noktaları yazalım. Merkezinde ve çevresinde gezilecek yerler ile başkentin en güzel parkları, müzeleri, doğal güzellikleri, piknik alanları, eğlence yerleri gibi pek çok gezilecek nokta listede bulunuyor. Merkez ilçe olmasından dolayı Çankaya ulaşım gayet kolay sağlanmaktadır.


Ankara aklınıza gelmektedir. Parkın yüksekte yer alan konumu, şehrin pek. Atamızın ebedi istirahatgahına gidip saygılarını sunmak istersen, Anıtkabir gezisi yazımızı okuyabilirsin.


Yıl Parkı, Kurtuluş Parkı gibi parklara da uğrayabilirsiniz. Gezmek isteyene günlerce gezilecek yerleri var. Hem konaklama ve yeme-içme faaliyetleri ile gece hayatı ise hemen her yerde daha güzel. Bu yüzden bana tavsiye edilen yerlerin birçoğunu da görme imkanımız olmadı.


Türkiye’nin en önemli yapılarından biridir. Yüz ölçümü çok büyük olmamasına. Altındağ İlçesi’nde bulunan Kale her yıl çeşitli festivallere de ev sahipliği yapıyor.


Geniş alana kurulmuş parklarda yeşile doyabilirsiniz. ANKARA’DA GEZİLECEK TARİHİ YERLER LİSTESİ. Ayrıca en güzel tatil yerleri arasındadır. Burada milyondan fazla insan yaşıyor. Genel olarak, hikâye çok uzun ve ilginç ve burada daha pek çok.


Seğmenler Parkı Çankaya hakkında bilgiler, neler var, nerede ve ulaşım bilgileri ile detaylı görsellere gezi rehberi yazımızda yer verdik. Bölgede Gezilecek Yerler. Dolmuş, otobüs, taksi ve metro gibi.


Doğanın tüm güzelliklerini görelim ve gösterelim. Doğayı sevelim ve koruyalım lütfen! Köşkü’nün hemen altında, İran ve Atatürk bulvarları. En azından siz sevgili okuyucular için değil.


Buraya kadar gelmişken yorgunluk kahvesi içmeden aşağıya inmeyi düşünmemenizi tavsiye ediyoruz. Güvenpark, Kızılay Meydanı çevresinde sizlere zaman ayırmanızı önereceğim ilk yer. Ata’mızın ebedi istirahatgahı, her yıl milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün. Cumhuriyet tarihimizle ilgili yapı ve müzeler başta olmak üzere birçok gezilecek yer bulunuyor.


Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamamıştır. Hizmetler Psikologlar-Yetişkin-Sınav Kaygısı En İyi Teknik Servisler-Trust En İyi Düğün-Gelin Makyajı En İyi Fransızca Kursları En İyi Sinema Kursları En İyi Oto-Yetkili Satıcılar-Hyundai-iCam Balkon En İyi Eğiticinin Eğitimi Kursları En İyi Romantik Yemek Mekanları En İyi Butik. Fakat benim hatıralarımın yaşayacağı yer Çankaya olacaktır. Sekizinci cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından açılışı yapılan Atakule’nin adı bir yarışma sonucunda.


Ankara çankaya gezilecek yerler

Yapılış tarihi kesin olarak bilinmemekle beraber askeri amaçla Hititler tarafından yapıldığı tahmin edilmektedir. Siteye yeni eklenen yerler hakkında bilgilenmek için. Ve şunu belirteyim, gezilecek yerlerin aralarında mesafe çoktur, uçak ile gelecekseniz araç kiralamanızı tavsiye ederim. Hizmetler Doktorlar-Tıbbi Biyoloji ve Genetik En İyi SPK Kursları En İyi Oto-Teknik Servisler-Chery En İyi Teknik Servisler-Blackberry En İyi Düğün Fotoğrafçılığı Kursları En İyi Protez Tırnak Salonları En İyi Kalite Yönetimi Sistemi Kursları En İyi Asma Davul Kursları En İyi. ATAKULE YAKININDA GEZİLECEK YERLER.


Atakule yakınında gezilecek yerler oldukça fazladır. Kavaklıdere semtinde kurulan Kuğulu Park’ın havuzunda bulunan kuğular, kazlar ve ördekler yer alır. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Atatürk’ün kabri olan Anıtkabir başta olmak üzere Atakule, Kuğulu Park gibi pek çok simgesi bulunan başkente gidecek olursanız tarihi yerlerden parklara, piknik alanlarından cazibe merkezlerine kadar pek çok ziyaret noktanız olacak.


Ankara çankaya gezilecek yerler

Ben de, Atakule’yi daha doğrusu Atakule’nin altında yeni yapılan Alışveriş Merkezini ziyaret ettim, gördüklerim aşağıdadır. Bu şehir Kurtuluş Savaşı’nın da simge şehirlerinden bir tanesidir. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar