24 Temmuz 2014 Perşembe

Selçuk ta gezilecek yerler

Yazılarınızı sitemizde yayınlamak isterseniz üye olabilirsiniz. Selçuk ilçesinin tarihi 9. Tarihsel açıdan yakalayacağınız birçok deneyimi bu bölgede rahatlıkla keşfetmiş olacaksınız. Tarihi geçmişine rağmen günümüze sağlam olarak ula. Ayrıca Ayasuluk Tepesi’nin Efes için büyük bir anlamı da var.


Binlerce yıl boyunca iyi bir şekilde korunan bu antik şehir, onlarca tarihi esere ev sahipliği yapmakta. Son cemaat yeri geç dönemde eklenmiştir. Fethiye Gezilecek Yerler. Kaş’ta Görmeniz Gereken Yer.


Mersin Gezilecek Görülecek Yerler. Bu iki yeri görmeden, oradan ayrılmayın. Efes gibi kadim tarihin önemli bir bölgesini ziyaret ettikten sonra uğramanız gereken birçok turistik mekân bulunmaktadır. Efes Müzesi sergilediği eserlerle, Avrupa’nın en önemli ve en. Tepeye çıkıp manzarayı seyredebilirsiniz.


Selçuk ta gezilecek yerler

Tarihi kalıntıları, tiyatrosu, ihtişamlı binaları, kütüphanesi ve daha nice önemli unsurları ile görülmesi gereken ve. Byrun Şirince’de gezilecek yerler. Ne Kadar Zaman Ayırmak Lazım?


Yarım gün her yerini gezmek ve fotoğraf çılgınlığına kapılmak için gayet yeterli bir zaman. Gittiğiniz, yediğiniz yerler hakkında tavsiyelerinizi paylaşmayı lütfen unutmayın. Yaşamak için değil de yemek için yaşayanlardansanız burada sizin için mutlaka işinize yarayacak mekanlar vardır. Bülbül ve Panayır dağlarının ortasındaki ovada bulunan bu eser Dünya üzerinde bilindik bir üne sahiptir.


Dünyanın başka hiçbir bölgesinde binyıl boyunca çeşitli. Antik Çağ’ın en önemli yerleşimlerinden olan Efes, pek çok tarihi kalıntıyı da günümüze kadar taşımayı başarmış. Kentin ilk yerleşimi Cilalı Taş. Peter’s Church – Münih Gezilecek Yerler. Eğer bir Octoberfest içinde veya Bayern Münih maçı izlemek için burdaysanız harcayacağınız birkaç gün için doğru bir yere tıkladınız.


Münih’te zaman harcamak mı istiyorsunuz ? Salzburg Gezilecek Yerler. Sokak aralarında bulunan küçük lokantalarında, Türk mutfağının bütün çeşitlerini tadabilirsiniz. SELÇUK GEZİLECEK YERLER. Türkiye’nin en güzel köylerinden biri olarak bilinen Şirince Köyü rehberi ile karşınızdayız.


Selçuk ta gezilecek yerler

Restorasyondan sonra Vatikan tarafından kutsal mekân olarak. Ege Bölgesi’nin en çok bilinen rotaları arasında. Doğayla baş başa, keyifli zaman geçirmek için Şirince’yi gidilecek yerler arasına not edin. Bu yüzden, günübirlik İzmir’e gidip şehir merkezinden. Kumrusu, denizi, plajları, Çeşme’si, Efes‘i, Kordon‘u, Saat Kulesi, insanları, yöresel yemekleri ve daha nice tarihi ve doğal güzelliği ile bünyesinde barındıran Ege’nin incisi, güzel İzmir rehberi huzurlarınızda.


Birçok tarihi yapıya ve anıtlara sahip ilçe, tam bir kültür şehridir. Efes (Ephesos) antik kentinin kuzeyindeki Ayasuluk Tepesi, St. Kuşadası Gezilecek Yerler Listesi. Listede bulunan yerlere kara yolu ile kısa seyahatler.


Selçuk ta gezilecek yerler

Kategori: Gezilecek yerler. Efes daha sonraları ise çok önemli bir Roma kenti olarak tanınır. Dünya Mirası Geçiçi Listesine alınan kent,.


Zengin tarihi ve kültür mirasıyla ziyaretçilerin beğenisini toplayan bu noktaları sizler için bir araya getirdik. Cilalı Taş Devri’ne kadar iniyor. Efes’ten de görülen Ayasuluk Kalesi sadece bunlardan biri, hepsini gezmek isterseniz tam bir gün bile size yetmeyebilir.


Konak’ta Görülmesi Gereken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar