18 Temmuz 2014 Cuma

Izmir bornova yakaköy satılık ev

Izmir bornova yakaköy satılık ev

Evka satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 45. Bornova satılık ev fiyatları ise yüzde 22. Hürriyet Emlak Endeksi verilerine göre İzmir ilinde son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 24. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Yakaköy Mahallesi satılık arsa fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile 5TL arasında değişmektedir. Sahibinden i̇zmir bornova karaçam mah.


ARSATÜRK GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ A. Bölgesinde artan arsa talepleri konusunda “YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ “olmak üzere kurulmuş Türkiye Merkezli, Almanya ve Belçika’da faaliyet gösteren bir Gayrimenkul Yatırım Şirketi” dir. EMLAKSAL bir İzmir markasıdır. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Yeni Asır İlan hiçbir. Gönül Emlak DUMLUPINAR CAD.


Izmir bornova yakaköy satılık ev

ALPA Emlak Manavkuyu mah. BAYINDIR YAKAKÖY MAH SATILIK ARSA. HACI İBRAHİM MAHALLESİ KÜP ÇEŞME SOKAKTA SATILIK EV. ESKİ YEŞİLOVA MAHALLESİNDE SATILIK MÜSTAKİL ESKİ EV. Satılık ev ile Etiketlenen Konular.


Malesef uygun bir sonuç bulamadık. Aramamanızı farklı şekilde filtreleyerek tekrar deneyebilirsiniz. Kentin çeperindeki köylerin fiyatları son bir yılda yüzde 2 son yıldaysa yüzde 1oranında arttı. NURGÜL ŞİRİN Gayrimenkul Danışman.


Izmir bornova yakaköy satılık ev

Arsatürk Gayrimenkul, İzmir. Misyonumuz, siz değerli müşterilerimize bütçelerine en uygun ev , iş yeri ve. ArsaTürk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Tic.


Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KURT‘tur. Tüm duyuru ve kampanyalardan ticari e-ileti yoluyla haberdar olmak istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar