21 Temmuz 2014 Pazartesi

Wc yönlendirme levhaları

Wc yönlendirme levhaları

Yönlendirme Levhaları ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Her alanda kullanım kolaylığı sağlayan magnet yönlendirme ürünleri geniş malzeme ve renk yelpazesine sahiptir. WC Bayan Levhası İç mekan yönlendirme levhaları isimlik olarakda bilinir.


Fbarikalarda, ofsilerde, sitelerde okullarda toplu yaşam alanlarında ulaşımı kolaylaştırmak ve karmaşayı azaltmak için iç mekan yönlendirme levhalarını kullanabilirsiniz. W Tourıstıc Caddebostan Şeffaf Pleksıglass Kapı Tabelası. WC KURALLARI TL Kdv Dahil. WC Bay Levhası İç mekan yönlendirme levhaları isimlik olarakda bilinir.


WC yönlendirme levhası, WC kapı isimliği, WC tabelası modelleri ve fiyatlarıyla tabela. Fabrikalarda, ofislerde, sitelerde okullarda toplu yaşam alanlarında ulaşımı kolaylaştırmak ve karmaşayı azaltmak için iç mekan yönlendirme levhalarını kullanabilirsiniz. Vektörel Yön Levhaları: Tuvalet Tasarımı tasarımı Illüstrasyon kategorisinde yayınlanmıştır ve AI Adobe Illustrator Artwork türünde tasarlanmıştır. Bu dosya tamamen ücretsiz kullanıma tabidir. Buradan indirerek dilediğiniz yerlerde kullanabilirsiniz.


Başlıca serigrafi baskı, tampon baskı, endüstriyel etiketler, makine giydirme ve kapama, yalın üretim ve kalite sistem görsel panoları, yönlendirme levhaları, dekorasyon showroom kurulumları,kurumsal cephe ve bayi tabelaları projelendirme, üretim, montaj ve servis hizmetini sunabilecek tecrübeye sahiptir. Modüler mimari yönlendirme sistemleri, görme engelli ürünleri, Atatürk köşeleri, display ürünler, pleksi glass ürünler ve daha fazlası uygun fiyatlarla yondizayn. ALAN YÖNLENDİRME LEVHALARI. Hızlı Gözat Sepete Ekle. Trafik uyarı levhaları, iş güvenliği ikaz levhaları ve herhangi bir işletmede kullanılabilecek türde ikaz levhaları Tekzen.


Herhangi bir işletmede kullanılabilecek ikaz levhaları çok çeşitlidir. Her işletmede kullanılabilen uyarı levhaları kullanım amacına göre çeşitlilik gösterir. Baskı alanı 5mm paslanmaz metal olup dijital baskı ile üretilmektedir. Arka kısımdaki çift taraflı.


Wc yönlendirme levhaları

Bu sayede hem olası kazaların, hem de muhtemel karışıklıklar baştan önlenebilmektedir. Eloksal metal üzerine sublimasyon baskı tekniği ile yapılan wc yönlendirme metal arkası çift taraflı silikon bant mevcuttur. Lütfen metal rengini eklemek istediğiniz bilgi notu bölümünde belirtiniz. WC levhaları imalatı yapan firmamız WC levhası, wc etiketi gibi ürünleri pleksiglas, dekota ve metal malzemeler üzerinden üretim yapmaktadır.


WC Altın metal Kapı Levhaları, wc sticker, wc kapı isimliği, wc kapı yönlendirmesi, bay bayan wc levhalar, wc kapı işaretleri, wc. Pek çok yerde karşılaştığımız wc levhaları ve wc etiketlerini satın alın. En kısa sürede teslimat ve ekonomik fiyatlı wc levhalarına sahip olun. Metal – Sticker WC Pictogram.


Uys iş güvenliği levhaları ebat seçiminize yardımcı olmak amacıyla iş güvenliği levhalarının görüş mesafelerinin örnek ebatlarını aşağıdakidaki çizelgede yaklaşık değerler olarak vermiştir. Hepimizin birer engelli adayı olduğunun bilinci ile erişilebilirlik alanındaki hizmet çıtamızı her geçen gün daha üst seviyelere taşıyarak Ürün konseptimize hissedilebilir yüzey, hissedilebilir zemin, braille alfabeli kat planı, görme engelliler için sesli kiosk, braille alfabeli kabartma wc panosu, kabartma pano, Brail. Geri dönmek için tıklayın.


Sipariş Halinde Renk Ölçü Malzeme Belirtiniz TL. TL Sigara İçmek Yasaktır. Alüminyumdan üretilmiş ve süblimasyon baskılıdır.


Wc yönlendirme levhaları

Acil yönlendirme levhaları reklam amaçlı olarak da kullanılırlar. Bunlar dış mekan ve iç mekan uygulamaları olarak iki çeşittir. BAY WC veya BAYAN WC yazılı yönlendirme tabelaları. Acil Çıkış ve İlk Yardım Levhaları.


Acil çıkış ve ilk yardım levhaları iş yerlerinde zorunlu olarak bulunması gereken ve kaçış yolları ve kapılarının nerede bulunduklarını gösteren, elektrik kesintilerinde ve ışık olmayan ortamlarda da gözükme özelliği bulunan yeşil zeminli levhalardır. Karanlık ortamlarda gözükebilmesi için genellikle içine ışığı. Uyarı Levhaları kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Bu tabelaların çoğunluğu alüminyum levhalardan üretilir. Kat planı, acil çıkış yönlendirme levhaları, WC levhaları ve isimlikler, bilgilendirme panoları, asansör kullanma talimatları, küpeşte yön levhaları gibi bir çok alanda braille ( kabartma) harfleri ile görme engelli kardeşlerimize kolaylıklar sağlıyoruz.


Deneme Kabini ve WC Tabelaları. Giyim Mağazası Tabelaları. Karton Ayaklı Poster Pano. Tekstil Marka Tabelaları. Vitrin Cam Folyo İşleri. Ahşap Kürsü Pleksiglas Kürsü. Ledli Otel Kat Levhaları. Ataşehir Örnek Mahallesinde hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar