18 Temmuz 2014 Cuma

Sheraton ankara yılbaşı

Our endless amenities fuse Turkish traditions with contemporary needs. Her zaman güçlü insan ilişkileri olan, ilk sırada tercih edilen iş ve kongre oteli, şehrin merkezinde olağanüstü deneyimler sunmayı amaçlamaktadır. Bunların içerisin’de sizlere!


NDİRİMLİ REZERVASYON İÇİN TELEFON NUMARALARIMIZ 0. Harika bir hafta geçirmenizi dileriz. We wish you a great week. Hayatınızda bir eksik olduğunu mu düşünüyorsunuz o zaman kesinlikle Çeşme’ ye gitmediniz. Berrak suyu, incecik parıldayan kumları, güneşi doya doya hissedeceğiniz eşsiz plajları ile büyüleyici Çeşme.


Yine her odada telefon ve saç kurutma makinasının da dahil olduğu tam donanımlı banyo bulunmaktadır. This feature is not available right now. Mesa Holding kuruluşunun 47. Bu yıldızlı otel Seğmenler Parkı ve Kuğulu Park yakınındadır.


Sheraton ankara yılbaşı

Kübra Mandaloglu Março 24. Sunflower Restaurant - Bu restoran bölgesel mutfak alanında uzmandır. Misafirlere barda içecek servisi yapılmaktadır.


Restoranda kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği kahvaltı servisi yapılmaktadır. Hotel em Ancara, Ancara. Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! Neredeyse her köşe başında yükselen bir ses duyabilirsiniz.


Sheraton ankara yılbaşı

Kendinize uygun yılbaşı mekanları veya yılbaşı partileri bulamadıysanız listemizde mutlaka hoşunuza giden bir fırsatı bulacaksınız. Sanatçıların renkli sahne şovları. Odalardan çıkış saati ise en geç 12. Tesise evcil hayvan kabul ediliyor.


Evcil hayvanı ile birlikte konaklamak isteyen misafirler, geçerli koşullar hakkında detaylı bilgi almak için tesis ile iletişime geçebilirler. Kavaklıdere Balo Salonu dâhil olmak üzere toplantı, düğün ve yemekli davetleriniz için toplamda 2. Yılbaşı Eğlencesi fırsatları seni bekliyor! Plastik Cerrahi Kongresi Galası, Dışişleri Mensup Eşleri. Vilayetler Evi, boğaz manzaralı birbirinden güzel mekanları ile hayatınızın en önemli ve özel günleri olan düğün, nişan, doğum günü, yıl dönümü ve özel kutlamalarınız da siz ve misafirlerinize eğlenceli, renkli ve unutulmaz anılar bırakmak için, deneyimli ve profesyonel bir ekip ile tüm detayların düşünüldüğü, kaliteli bir hizmet sunmaktadır.


Yeni Türkünün şarkıları ile yeni yıla çoşku ile gireceksiniz. Konaklamanızı unutulmaz bir deneyime dönüştüreceğimiz şık ve lüks otelimizde kendinizi evinizde hissedin. Ulus otelleri genellikle davet ve organizasyonlar için kullanılıyor. Hangi ünlü hangi mekanda çıkacak? Geçtiğimiz yıl iddialı organizasyonlarla adından söz ettiren ŞEK.


SHERATON OTEL AÇIKLAMA YAPTI! Başkent’te renkli organizasyonlarla kutlandı. Ankara yılbaşı galasını kaçırmayın deriz.


Sheraton ankara yılbaşı

Sevdiklerinizin en güzel anlarında olmak istediğiniz ama imkansızlıklar, mesafeden ötürü o güzel anların paylaşıldığı günlerde yanlarında bulunamadığınız zamanlar olabilir. Dünyanın dört bir yanında coşkuyla karşılanan yeni yılda, siz de eğlenceli bir tatil geçirin. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Sheraton Otel, Gaziosmanpaşa Mahallesi. Neden sadece o gece iz bırakmış bende?


Yürüdüğüm caddenin adını unuttum şimdi ama ışıl ışıl parladığını hatırlıyorum. Yetişkinler içinse fiyat 1TL. Size uygun tur tarihini şimdi seçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar