24 Temmuz 2014 Perşembe

Siber becanoğlu

Siber becanoğlu

Cemil İpekçi’den Tasarımcısına Büyük Destek! Afrika esintisi adlı sergisi muhteşem olmuş, süper bir iş başarmış, inanın göğsüm kabardı diye konuştu. Bodrum’da Afrika esintisi! Huzurlu bir mandalina bahçesi içinde Türk mutfağını dünya lezzetleriyle buluşturan Açık Mutfak, bu yazın menüsüne Güney Amerika esintileri.


Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Ben Olmalıydım, Sen. Hayatımda çok şey değiştiği gibi ben de değiştim. Bukalemun gibi ortama ayak uydurdum.


Bazı şeyler saçma gelse de. Siber’in, Afrika’da geçirdiği 1. Vis Murat Yontans profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Murats utdannelse er oppført på profilen. Découvrez le profil de Murat Yontan sur LinkedIn, la plus grande communauté professionnelle au monde.


La formation de Murat est indiquée sur son profil. Consultez le profil complet sur LinkedIn et découvrez les relations de Murat, ainsi que des emplois dans des entreprises similaires. Tüm Animasyon Filmleri haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Aycen has job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Aycen’s connections and jobs at similar companies. Emma has jobs listed on their profile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar