18 Temmuz 2014 Cuma

Kkb sorgulama sms

Kkb sorgulama sms

Kredi Kayıt Bürosu (KKB) puanı öğrenme. SMS servisi olmayıp hattınıza göre ayrı ayrı ücretlendirilerek Taksitli cihaz için. Yukarıda yazan bilgilerle birlikte sizde sms ile kredi notu öğrenme işlemini başarılı şekilde yapabilirsiniz.


Ayrıca en sade biçimde de yine sms ile kredi notu öğrenme işlemini yazma gereginde bulunduk. SMS ile banka kredi geçmişini öğrenme videosu1. Mobil uygulamalar ile kredi geçmişinizi sorgulayın! Banka kredi notu ücretsiz nasıl öğrenilir? Tc ile kredi notu sorgulama yaparak, Risk merkezi raporu başvurusu yapılabilir.


Sadece Risk bilgilerini ilettiği için kkb ile birebir aynı statüde olmayacaktır. Vodafone da bu işleme imkan tanıyan operatörler arasındadır. Ancak sms ile yapacağınız findeks kredi notu öğrenme işlemleri ücretsiz değildir.


Kkb sorgulama sms

Göz atılan raporlardan olumlu sonuçlar çıkması halinde kişinin istediği kredi miktarı ve imkânı verilirken yine kredisi düşük kişilerde bu durum tersi olabilir ve kredi alamayabilir. E-devlet ilettiğiniz talebiniz BDDK dan alınacak bankacılık bilgileriniz ile ayrıntılı bir şekilde raporlanarak size iletilecektir. Burada sisteme kayıtlı telefon numaranızın doğru olması çok önemlidir.


KKB Risk Raporu Sorgulama. Bu bilgiler ile birlikte kişilerin kendi adlarına kayıtlı olmayan bir hat üzerinden de anında kredi notu sorgulama işlemi yapılabilecektir. Sms ile kredi notu sorgulama tüm oparatör firmalar üzerinden istediğiniz zaman rahatlıkla yapabilirsiniz. Telefondan bir SMS göndererek anında finansal geçmişinizin puanlamasına ulaşabilirsiniz.


Kkb sorgulama sms

Sorusunun cevabı yazımızda anlatılmıştır. Bizde bu konumuzda sizlere ücretsiz kredi notu sorgulama servisi hakkında sorulan soruların hepsini yanıtlamaya çalışacağız. Konumuzda ücretsiz kredi notu sorgulama aracı bulunmaktadır.


Turkcell kredi notu sorgulama işlemi için aboneliğe gerek duyulmamaktadır ve hattınızdan KDV Dahil TL ücret kesilmektedir. Sadece SMS göndererek anında kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Sistem milyon vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Mesajınızda kimlik numaranızı ve doğum yılınızı açıkça ifade. Bu sayede kredi talebinde bulunmak isteyenler, öncelikle kredi.


E-devlet üzerinden sorgulama yapmak isteyen tüketicilerin ise konu hakkında bilmesi gereken bazı detaylar vardır. Bu sorgulama için cep telefonunuzun mesajlar kısmına girerek T. Risk Merkezi Raporundan Hangi Bilgilere Ulaşabilirim? Bu işlemin ücreti TL’dir. Buyrun tek sms sorgu sistemi yine bizde.


Sizde hemen kredi puanınızı öğrenin. Tabi bu yöntemler bedelsiz olduğu için biraz meşakkatli yollardı. Tek yapmanız gereken cihazınızın mesaj kısmına ‘’Riskim’’ yazarak T. Turkcell hatlı cep telefonları ile risk raporu sorgulama işlemi için SMS başına lira ücret alınır.


Bu ücrete KDV ve ÖİV dahil edilmiştir. Belge talep eden müşteri mesaj başı ücret öder. Gelen mesajda not durumunuz rakamsal olarak sizlere sunulmaktadır. Her belge için ayrı ücret alınır. Bütün veriler, gizlilik sözleşmesi gereğince kimseyle paylaşılmaz.


Yardımcı Olabileceğimiz Diğer Konular. Findeks sitesi üzerinden sorgulama yapmalısınız. Birleştiren İhtiyaç Kredisi.


Ancak aklınıza takılan başka sorular varsa bir de buraya göz atabilirsiniz. Yani her sorgulama sonucu geldiğinde TL ücret faturanıza yansıtılacaktır. Detaylı hesaplama yapmak için, belirtilen sorgulama yöntemleri kullanılabilir.


Bunların en başında, KKB’nin kendi internet sitesi olan Findeks.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar