23 Temmuz 2014 Çarşamba

Gerçek arkadaşlık nasıl olur

Gerçek arkadaşlık nasıl olur

Gerçek arkadaşlık nasıl olur ? Eğer yakın bir arkadaşınız ona söylediklerinizi yayıyor ya da özel olduğunu belirttiğiniz sırlarınızı paylaşıyorsa, güveninizi hak eden gerçek arkadaşlarınızdan biri değildir. Okulu birincilikle bitirdiğinizde, herkesin hayranlıkla baktığı biriyle ilişkiye başladığınızda, bölgenin en iyi şirketindeki işi kaptığınızda, yeni araba aldığınızda ve benzer olumlu durumlarda! Geri dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Yıllar önce duyduğum bu cümleyi defalarca tekrarlamama rağmen, derin anlamını sanki ilk kez duymuş gibi hissediyorum. Sevilen kelimesi sadece aşık olunan, eş olan kişi için geçerli.


Onu yargısız dinlediğinizde, güvenini kazandığınızda, ihmal etmediğinizde, kara günde de yanında olduğunuzda siz gerçek bir dostsunuz demektir! Arkadaşlık hayatınızın her alanı gibi özen isteyen bir konudur. Bu dostlukta kıskançlık, haset ve rekabet gibi duygulara yer yoktur.


Bu nedenle arkadaş olduğumuz insanlardan kusursuzluk beklemek ya da talep etmek yanlış olur. Bir başkasını isimlendirmeden ya da kendin olmasından önce, insanlara arkadaşlık etmek için hangi özelliklerin gerekli olduğunu anlamalısın, bu işaretler her zaman yardım için başvurabileceğin gerçek bir arkadaş olduğunu ve bu yardımın bir garanti ile neye işaret ettiğini. Bir suya bir taş düşer ve çevresine hareler dağılır. Bir süre sonra, su yine o eski, sakin haline döner.


Atasözü diyor ki, “Gözden ırak olan, gönülden ırak olur. Eğer davranışlarda bir değişiklik yaratmak istiyorsanız, önce gerçek yaşamdaki ağlara yoğunlaşmanız gerekir. ARKADAŞLIKLAR DEĞİŞİYOR. Son yıldır arkadaşlık kavramında büyük değişiklikler meydana geldi. Mal ve mülkünü arkadaşına bağışlayıp rızasına kavuşmaktır.


Bu mümkün olmazsa, kendi malının fazlalığı ile, onun ihtiyacını gidermektir, 2- Arkadaşının bir ihtiyacı varsa, o başvurdamadan,. Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşıyorum, daha önce hiçbir birlikteliğim olmadı. Sadece senelik süren bir ilişkim oldu oda sene önce bitti.


Gezmeyi çok seviyorum, tanışmak istediğim insanında gezmeyi sevmesi çok iyi olur. Siz iyi bir arkadaş olmak için nasıl davranmalısınız? Toplumda genel olarak beyinlerimize bu kavram oturmuş her nedense.


Tıpkı Barış ile Tekin’in arkadaşlığı gibi. Avusturya’nın Linz kentinde yaşayan ve ünlü bir aşçı olan Necmettin Özmen (52), Sıla Yolu’nda gerçek bir arkadaşlık örneği gösterdi. Kabul edeceğini düşünürüm asla hayır demez.


Elinden geleni yetiştiği yöre için yüksünmez. Kim olursa olsun yasalar çerçevesinde sahip çıkar. Böyle bir dostluk ilişkisine sahip olanlar gerçekten şanslıdırlar.


Bu sayfada gerçek dostluğu ve arkadaşlığı anlatan sözleri bulacaksınız. Aristoteles) Dostluk Sözleri yazımız da ilginizi çekebilir. Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar. Aşk, kendinden emin bir şekilde sorar: “Ben senden daha samimi ve daha cana yakınım, sen niye varsın ki bu dünyada? Geçen zaman, arkadaşlığı güçlendirir, zayıflatmaz.


Gerçek arkadaşlık nasıl olur

Bir insanın arkadaşlığı kadar, bir hayvanın arkadaşlığı hatta bir bitkinin arkadaşlığı. En yakın arkadaşınızda olsa bir sınır olmalı aranızda eğer uzun süreli bir arkadaşlık istiyorsanız. Peki ama bu en yakın arkadaşınızın gerçek bir arkadaş olduğunu nasıl anlayacağız? Eğer şuan bu yazıyı okuyorsanız yazacaklarımdan sonra gerçek arkadaşa sahip olup olmadığınızı anlayacaksınız merak etmeyin. Sanal olmayan gerçek dürüst bir arkadaş arıyorum.


Merhaba ben Buğra gerçek arkadaşlık sitesi ilanımı arkadaşlık amacı ile oluşturuyorum ve arkadaşlık amacı ile buradayım. Benim gibi arkadaş arayan iel yaş arası bekar daha önce evlilik yapmamış yakın çevreden bayan arkadaş arıyorum. Unsubscribe from Yasemin Aslanmirza?


Hayat mükemmelle mükemmel olur. Diyarbakır, Eskişehir, Şanlıurfa arkadaşlık sitesi ve bir çok şehre göre arama yaparak, arkadaş arayabilir hatta aşk yaşayarak sevgili olabilirsiniz. Dostluk unutulmayacak kadar güzel, ender insanlarla yaşanacak kadar özeldir.


Kötü kimseyle arkadaşlık etmektense, yalnız olmak evladır. Bu hayali krallık onlara gerçek dünyada zorluklarla nasıl savaşmaları gerektiğini öğretecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar