25 Temmuz 2014 Cuma

Büyük ev ablukada üyeleri

Büyük Ev Ablukada Dinleyebileceğin Radyolar. Konser Şubat Cumartesi günü saat 15. Zorlu PSM’de gerçekleşecek.


Grubun Myspace üzerinden oluşturmaya başladığı mail listesinde kayıtlı 1kişinin davet edildiği konser izinsiz olarak düzenlendiği için mekânı polisler basıyor. Ay Şuram Ağrıyo’ adlı bir. Grup üyeleri takma adlar kullanmaktadırlar. Bugüne kadar barlarda ve festivallerde verdikleri konserler ile dinleyenleriyle buluşan grup, ilk albümünü büyük bir konser ile dinleyenlerine sunmaya hazırlanıyor. Müziğe getirdikleri kendilerine has yorum ve tarz ile büyük beğeni toplayan grup, yaklaşık saat boyunca sahnede kaldı.


Tadı damağımızda taze iken hızlıca bir yazayım dedim. Zar zor çektiğimiz amatör kaydımızı umarım beğenirsiniz :) İzlediğiniz için tüm Sonun Başlangıcı grup üyeleri adına sizlere teşekkür ederim. Yer: IF Performance Hall Beşiktaş, İstanbul.


Büyük ev ablukada üyeleri

Cuma 22:Bu Etkinliği Kaçırdınız! Evde kayıtlar yapıp internete koyan grup, kendi. Hayal Kahvesi Kocaeli adres bilgilerine ulaş. Sosyal Medya Hesaplarımız.


KONSER SAHNE SANATLARI EĞİTİM SPOR FUAR. Repertuvarımızdan seçtiğimiz şarkıları Instagram ve hesaplarımızdan kısa kısa sunma kararı aldık. Sizin de istediğiniz şarkılar varsa bize yorum olarak yazabilirsiniz.


Aralarında Okan Yalabık, Onur Ünsal, Bartu Küçükçağlayan, Alican Tezer gibi bir çok ünlü bulunmakta. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve gelenekselleşme yolunda ilerleyen konserlerimiz kendisini yaş ve altı hisseden tüm dinleyicileri BÜMED Bahçe’ye davet ediyor. Grubun üyeleri sahneye çıkıp kendilerine özgü bi’ performans sergilemeyi seviyor. E kendini savura savura dans ederken performanslarını izlemeyi seven de çok.


Turgut Uyar’ın bir şiiri. Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en. Bi festivalde tesadüfen dinledim ve hiçbir şarkılarını bilmememe rağmen zıplamaktan ayaklarımın altı acıdı. Afordisman Salihins ve Canavar Banavar ile başlayan grup daha sonra ‘Full Faça’ olarak nitelendirilen elektrikli haline geldi.


Büyük ev ablukada üyeleri

O derece eğlendiriyorlar valla harika. BÜMED üyeleri özel indirim kodlarını BÜMED ofisinden temin edebilir. BÜYÜK EV ABLUKADA - FIRTINAYT Ekim Perşembe IF PERFORMANCE Hall Sahnesinde!


Etkinlik biletleri Biletix’den ve Tiyatro Dgişesinden temin edilebilir. Anasayfa Mobil Reklam Sitene Ekle Künye İletişim. Yazarlar Firma Rehberi İletişim.


Sayfa Haberleri Diğer İlçeler Ekonomi Spor Sağlık Eğitim Video Haber Güncel. Tarzları için alternatif, alternatif rock, grunge demek mümkün. Cihangir’de bir evde iki arkadaşın ellerinde iki akustik gitarla ‘biraz tıngırdatalım’ şeklinde başlayan müzik serüvenleri gittikçe hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi edinmeleriyle devam.


Ve izlenimlerim doğrultusunda söyleyebilirim ki, beklediklerine kesinlikle değdi. Yüzyüzeyken Konuşuruz’un açtığı gün, Marsis ve Baba Zulayla devam etti. Birçok klişeyi reddeden, henüz hiç bir albüm yayınlamayan buna rağmen aykırı duruşları ve sağlam müzikleri ve performanslarıyla bir şehir efsanesi şeklinde.


Bu singlelarla müzikal altyapıları elektronik müziğe daha da yaklaşmış olduğunu gördük ve yeni albümlerini daha da heyecanla. Duvarın tuvale dönüş hikayesi. Her biri kendi alanında uzman ressam kendi tasarladıkları yaprak figürlerinden oluşan eseri bir haftada tamamladı. Bu etkinlik 5kez incelenmiştir. Marsis Grubu Dağıldı Marsis grubunun dağılma kararı aldığını, solist Korhan Özyıldız Instagram’dan duyurdu.


Marsis bünyesinde bu zamana kadar emek vermiş bütün grup. Seyircilere kapılarını 18. Neil Young and Crazy Horse sahnede olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar