19 Ağustos 2014 Salı

Ankara kızılay meydanı canlı yayın

Ankara kızılay meydanı canlı yayın

Vermiş olduğunuz Çalışmayan Yayın Bildir bildirimleri ile yayın tekrar kontrol edilmektedir. Denizli Üçgen Meydanı Canlı Mobese izle. En Çok İzlenen Mobeseler. Sivas Cumhuriyet Meydani Mobese Kamera Canlı İzle. Kayseri Erciyes Canlı Mobese kamera İzle.


Döner Gazino Canlı Kamera. Dinar Cumhuriyet Caddesi canli izle. Erzincan Kameraları Canlı İzle. Geçici yayın yasağının olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılması, olayın. Devamı Gelen Aramalar ankara kamera,ankara canlı izle,ankara canlı kamera.


Embed teknolojisini kullanarak kendi resmi sitelerinden yayın yapan mobese, tv ve radyo kanallarını. Ancak nedendir bilinmez canlı yayın siteden kaldırıldı ve yerine. Ama maalesef şuan bu mümkün değil. Güven Park otobüs duraklarının olduğu yerde.


Haberler, makaleler, multimedya. Daha fazla güncel bilgi için Sputnik Türkiye sitesini takip edin. Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız. TRT Canlı İzle Tarih :16.


Genelkurmay Kavşağı, Temmuz Şehitler Meydanı olarak değiştirildi. FACEBOOK TWITTER WHATSAPP. Doğum günü , evlilik teklifi, yıl dönümü gibi özel günlerde sevgiliye sürpriz kutlama mekanı. Kızılay Meydanı enkaza döndü esnaf öfkeli.


Haritanın sol üst köşesindeki yön tuşları ile harita üzerinde hareket edebilir, istediğiniz yöne doğru gidebilirsiniz. Ayrıca farenizdeki sol tuşa (işaret parmağınızın altındaki tuşa) basık tutarak ve fareyi hareket ettirerek harita üzerinde gezinebilir ve haritayı sürükleyebilirsiniz. Yön tuşlarının altındaki iki tuş (zoom tuşları) ile haritayı. Darbe Karşıtı Askerler güvenlik kameras. Taksim Meydanı ve çevresinde aralıklarla devam eden olaylar 14.


Taksim Gezi Parkı canlı yayın, Gezi Parkı canlı yayın, Taksim. Polis, İstiklal Caddesi ‘ndeki göstericilere gaz bombaları ve tazyikli suyla müdahale ediyor. Grupların meydan ve çevresinde toplanmasına da izin vermiyor. Patlamada kişi hayatını kaybetti, 1yaralı var. Polis ekiplerinin olay yerinde çalışmaları sürüyor.


Ankara kızılay meydanı canlı yayın

Türk-İş ve Kamu-Sen ise Tandoğan Meydanı‘nda miting. ANKARA saldırısını kim düzenledi sorusunun yanıtı geldi. Ankara Mobese Kameraları Canlı izle. Terör örgütü IŞİD üyesi olduğu belirlenen iki terörist ile birlikte canlı bomba yeleği ve sırt çantası ele geçirildi. Halka karşı yalakalıklarının sonu gelmiyor, ee haklılar.


Yalakalïk yapmasınlarda ne. HALK TV canlı yayın izleme linki burada. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından sonuçlandırıldı. Başkent’te Mayıs kutlamalarının durağı Anadolu Meydanı oldu.


Galeriler Videolar Yazarlar Canlı. Olayda kişi olay yerinde, kişi de hastanede hayatını kaybetti. Ve bu bölge de bugün şüpheli bir paket Canlı Yayın sırasında patlatıldı.


Bölgede polis kuş uçurtmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar