22 Ağustos 2014 Cuma

Arkadaşlar iyidir final

Ancak Berke Gizem’in peşini bu kadar çabuk bırakmayacaktır. Gizem’in çalınan kimliğini bulmak için yollara düşen Eren ve Arda, hiç beklemedikleri bir anda Yunus ve Gizem’le karşılaşır. Emre Karayel, Aslı Melisa Uzun, İdris. Arkadaşlar İyidir neden final yapıyor ? Merve kıyafetleri ile dikkatleri çekerken Seda pudra triko, Gizem kırmızı triko.


Dizide Eren, Gizem’i kurtarmak için. Dizinin yorumunu yazan biri değil de, salt izleyici olarak bile final yapacağı haberini aldığımda üzüldüm. Hikâye olarak tam istenilen çözüme erişmemişti. Başrollerinde Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan ve Su Kutlu’nun yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yapıyor. Yani bu olayların olacağını ve ne tür sonuçlar doğurabileceğini önceden kestirebilmiş oluyoruz.


Gelecek bölüm neler olacak, yeni bölüm tüyoları. Nebi Taşkan oyunculuğun yanı sıra basketbolcu kimliği ile de ön plana çıkmaktadır. Star Tv’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yasin karakterini canlandırmıştır. Eklenen Diziler Her Yerde Sen 9. Bölüm izle Benim Tatlı Yalanım 9. Pazar akşamı Show Tv ekranlarında. Her bölümü soluksuz izlenen ve yeni bölümünde neler olacağı büyük bir merakla beklenen diziyle ilgili fragman ve tüyoları.


Arkadaşlar iyidir final

Ailesinin de desteği ile birlikte küçük yaşlardan itibaren spor ile ilgili olan Aydos, zaman içerisinde oyunculuğa da çok ciddi anlamda merak salmış ve bu anlamda. With Devrim Özder Akin, Akin Akinözü, Cankat Aydos, Pinar Caglar Genctürk. Eren, Seda, Merve and Yunus are four friends who met a year ago when they were studying at university. In their first year of class, Seda meets her childhood friend Gizem.


Seda and Gizem, from the first moment they come together as in the old days are connected to each other. Yeni Güncel dizi film fragmanları izleme sayfamızda kaçırdığınız filmleri izleyebilirsiniz. Yapımcılığını OMedya’nın üstlendiği, yaratıcı. SHOW TV ekranlarında sizlerle buluşacak.


Babam ve Ailesi final yapıyor. Seda Sayan ile Yemekteyiz Ne Zaman Başlayacak? Ayrıca dizi setlerinde birçok efsane kulaktan kulağa dolaşır.


Yeni bir proje olarak karşımıza çıkan dizide aynı zamanda Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan ve Ece Dizdar gibi isimler yer aldı. Dizi hala Show TV ekranlarında yer alıyor ve en çok izlenen dizi projelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Show Tv reytingden mi yoksa yapımcı firma ile ilgili bir sorun mu yaşandı bilinmez. Ancak Show tv nin diziden boşalan yayın akışına yeni bir yarışma programı düşündüğü gelen bilgiler arasında.


Arkadaşlar iyidir final

BÖLÜM 21: ARKADAŞLAR İYİDİR. Bir an gelir, o an olanlardan memnuniyetinizi sorgularsınız. Kendinizi sorgulamanız gerekir çünkü ne hissetmeniz gerektiğinden tam olarak emin değilsinizdir. Yeni anne Seda Bakan, bebeğini ilk kez gösterdi! Enis Arıkan, Ezgi Mola’nın kölesi oldu!


Trt’nin sevilen dizisi Baba Can’dır seyircisini koruyarak yola devam ediyor. Seksenler dizisi yeni sezon ne zaman? Total’de yirminci olan dizi, AB’de dokuzuncu oldu. Avlu Benim Tatlı Yalanım Bir Aile Hikayesi Bir Zamanlar Çukurova Bizim Hikaye Canevim Çarpışma Çukur Diriliş Ertuğrul Elimi Bırakma Erkenci Kuş Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Gülperi Halka Her Yerde Sen Hercai İstanbullu Gelin Jet Sosyete Kadın.


Sanki bir yerlerden Bülent fırlayıp kapının altından çiçek atacak. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Cep müzik indir hayatımızın vazgeçilmezi, TUBİDY bir yaşam biçimidir.


Sevdiğin müzik tarzını arama kısmına yazarak tubidy müzik dinle hizmetimizden faydalanabilir istediğin kadar tek tıkla müzik indir tüm cihazlarınıza ücretsiz mobil mpindir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar