25 Ağustos 2014 Pazartesi

Elmadağ belediyesi yitirdiklerimiz

ELMADAĞ BELEDİYESİ RESMİ WEB SAYFASI. MUZAFFER MURAT ALPAT Yitirdiklerimiz. MAHMUT ZARARSIZ Yitirdiklerimiz. ALİ ALKAN Yitirdiklerimiz. FATMA GÜNGÖR Yitirdiklerimiz.


HATİCE KAYA Yitirdiklerimiz. MÜZEYYEN AĞDEMİR Yitirdiklerimiz. Tarihçe Harita Telefonlar Muhtarlar Okullar Sağlık Kurumları Pazar Yerleri Şehitlerimiz Gazilerimiz Yitirdiklerimiz.


Başkan Başkan ve Başkanın Mesaj ı Başkanın. Karacahasan Köyü - Yitirdiklerimiz Elmadag Belediyesi. Unsubscribe from Elmadag Belediyesi? Efrin için uluslararası kampanya. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Hasanoğlan Atatürk Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Tarafından Köy Enstitülerinin 79. Futbol Turnuvası Hazırlıklarına Başlıyoruz - mayıs. Yer Tarih Saat Katılımcılar yitirdiklerimiz ÇETİN EMECİ ANIYORUZ Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Haliç. Değerli Dostlar, Yeni bir yılı karşılamaya hazırlanırken sizlere yeniden seslenebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


Aynı zamanda sevdiklerimizle buluşup, özlem giderirken Mersin rüzgârıyla da ısındığımız bir toplantı. Kültür ve Sanat Dergisi, şehir dergiciliğine yeni bir soluk getirerek İstanbul kültürünün sesi olma. Daha sonra ise Belediye Meclisinde alınan diğer bir karar ile, Anafartalar Caddesi üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Binası (Taş Bina), Ulus Hali ve Modern Çarşı ele alınarak bu bölgenin de yıkılarak büyük bir otopark ile “Alışveriş Merkezi” oluşturulması kararı alındı.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar