19 Ağustos 2014 Salı

Sadece bayanlara özel havuz

VIP masaj odaları ile eğlence ve dinlenmeyi birleştiriyor. Ayrıca daha keyifli ve daha kolayca uygulanabilir. Dolayısıyla havuz egzersizleri daha verimli olur. Hijyen kurallarına da uygun olarak temizlenen havuzumuz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü.


Nilüfer Belediyesi’ne ait Konak Olimpik Havuz Yüzme Tesisleri. Adres ve İrtibat: Atariye Mah. Bayanlara özel havuzlar.


Her bayan ister erkeklerden arınmış bir havuzda yüzme keyfini çıkarmayı. Aradığınız bayanlara özel spor tesisleri de olabilir. Ben sadece yüzmek istiyorum da diyebilirsiniz.


Yüzmenin yanında sauna ve buhar odası hizmetleri de almak isteyebilirsiniz. Fitness yaparken çocuğunuzu nereye bırakacağınızı da düşünmekte olabilirsiniz. Artık bunları düşünmeyin. Ayrıca sadece bayanlara özel kapalı ısıtmalı yüzme havuzu (0m) vardır. Sadece bayanlara özel, kaydıraklı, çocuk havuzlu açık yüzme havuzu bulunmaktadır.


Sadece baylara özel, su kaydırağı ve çocuk havuzu bulunan açık yüzme havuzu mevcuttur. Baylara ve bayanlara özel iki adet plaj mevcuttur. Saldırmak için konu açmak ne mana. Sigara içilmeyen odalar, Belirlenen sigara içme alanı, Mescit - genel, Mescit - bayanlara özel havuz alanında, Mescit - erkeklere özel havuz alanında, Abdest alanı. Salı günü tam gün bayanlara özel kapalı havuz Pazar günü tamgün erkeklere özel havuz İstanbul Avrupa yakasının güzide ilçelerinden Floryada Bulunan Flowers Health Club ve sıcak semt yapısıyla Flowers Health Club spor merkezlerinin dikkat çekiyor.


Sadece bayanlara özel havuz

Biz de yüzme konusundan bahsedeceğiz. Termal Aquapark Yozgat’ın Mehmet Hulusiefendi Mahallesinde bulunmaktadır. Haftanın kalan günü baylara hizmet vermektedir. Havuzumuz haftanın günü halka açıktır. Havuz tesisleri bayanların da rahatça yüzmesi, yüzme öğrenmesi ve eğlence ile sporu birleştirilmesi için hizmet veren yüzme havuzu tesisleridir.


Aşağıdaki listede görüleceği üzer bu spor kompleksleri açık ve kapalı yüzme havuzları belirli zamanlarda uniseks(kadın erkek karışık), diğer kısıtlı zamanlarda ise sadece hanımlara. Havuz bünyesinde soyunma birimleri, duş ve tuvaletler, antrenör ve yönetim odaları, mutfak ve çok amaçlı salon gibi alanlar vardır ve sadece bayanlara hizmet vermesi amaçlanmıştır. Havuz temizliğine önem verilen tesis, düzenli yapılan hijyen denetimleri sonucunda her yıl “Temiz Havuz Sertifikası” almaktadır.


Sadece bayanlara özel havuz

Cumartesi günleri sadece bayanlara özel olarak ayarlanmıştır. Pazartesi-Salı-Çarşamba günleri 4-yaş aarsı çocuklara kursumuz vardır. Cuma günleri sadece bayanlara özel olup tesisimizdeki tüm personellerimiz de bayandır. Tesisimiz de müşterilerimize günü birlik hizmet verilmektedir.


Osman Çağlı Yarı Olimpik Yüzme Havuz Malatya’nın Zafer Mahallesinde bulunmaktadır. Yüz maskesi ve palet sadece havuz yönetimi tarafından izin verilmiş özel sualtı çalışmalarında kullanılabilir. Havuza girerken bone takmak zorunludur. Hüdavendigar Kapalı Tenis Kortları. Havuz girişleri sadece üyelere ve misafirlere özel.


Sadece bayanlara özel havuz

Hafta içi kişi başı lira, hafta sonu lira. Dalyan Club Card sahiplerine yüzde indirim uygulanıyor. Aileniz ve sevdiklerinizle eğlenceli zaman geçirmek istiyorsanız bizi tercih edebilirsiniz.


Sevdiklerinizle birlikte tesisimize gelip eğlence dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Pamukören Sosyal Tesisleri sizlere yüzmeyi eğlenceli ve profesyonel şekilde öğretmektedir. Pazar günleri çalışanlarımız sadece bayanlardan oluşmaktadır.


Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Tulpar Havuz – Binicilik – Cafe haftanın çarşamba 11. Otelin içinden, terasa ulaşmanız için size özel asansör, çocuklara özel adet havuz, mini oyun parkı ve mescid. Keçiören Belediyesi Etlik Olimpik Havuz Yüzme Kursu.


Ankara Yüzme Havuzları arasında yüksek atlama ve su sporları dâhil, her türlü ulusal ve uluslararası yüzme spor müsabakaları ve yarışmalarına uygun yeterlilikte inşa edilmesiyle tam bir yüzme sporu kompleksi konumundadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar