22 Ağustos 2014 Cuma

Duolingo ekşi

Duolingo ekşi

Practice online on duolingo. Selam İngilizce öğrenmem gerektiğine kanaat getireli çok yıllar olmasına rağmen, belki yeteneksizlikten belki psikolojik bir reddedişten bilmiyorum, bu yaşıma kadar İngilizce öğrenemedim. Matematik de öğrenememişimdir zaten, arada hep çok saçma sapan yanlışlarım çıkar ve hiçbir problemi çözemem vs.


Hem eğlenceli tasarımı hem de ücretsiz. Kaynak diller ve hedef diller farklı bu arada. Almancamı geliştirmeye başladım. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir.


Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Aynı şekilde firma hakkında övgü mesajları da yazmanız mümkündür. DUOLİNGO kimisinden işe yarar kimisinden işe yaramaz. KİMDE İŞE YARAMAZ ekşi de örnek veriyorsunuz ya, bu türk insanının götü yememesinden, yöntemsizliğinden uzun vadeli çalışma. Forumları, eğlenceli sınavlarıyla meraklısı için oldukça eğitici bir servis.


Tüm zamanların en sıkıcı öğrenim sistemlerine, keyifli bir platform yaratarak farklılık kazandıran aplikasyon, cihazınızdan asla kaldıramayacağınız bir uygulama olarak yerini alacak. Toggle navigation Ekşi Duyuru. Ama uygulama da kendinizi geliştirmenize olanak sağlıyor tabii.


Seçtiğiniz dili oyunlaştırma mantığı çerçevesinde kullanıcısına öğreten Memrise, yararlı olduğu kadar eğlenceli de bir uygulama, Memrise uygulamasını Android için burdan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. Online İngilizce Dil Okulu toplam kurdan oluşmaktadır. Başvurduktan sonra, online seviye belirleme sınavına girerek başlayacağınız kuru öğrenirsiniz. Böylece tam da sizin seviyenize göre bir eğitimden başlayarak geri kalan kurları tamamlayarak dil okulundan mezun olursunuz. Başlamak için hedef dili ve ana dilinizi seçin.


Duolingo ekşi

Günlük hedefinizi seçin ve başlangıç seviyesinden başlamak isteyip istemediğinizi seçin veya dil becerilerinizi değerlendirmek için bir değerlendirme testi yapın. Hayır, bu kaynaklar BBC, British Council veya süper bir şey buldum adı ‘LiveMocha’ ya da ‘Rosetta Stone’ tarzı kaynaklar değil. Arkadaşlık Gününüz Kutlu Olsun. Tüm alıştırmalar etkileşimli ve kanıtlanmış yöntemlere dayalıdır. Bu alıştırmalar gramer kurallarının ustası olmana, kelime dağarcığını genişletmene, ve okuma ve dinleme becerilerini geliştirmene yardımcı olacak.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Learn a language with thousands of video clips of real native speakers, fun and effective games to practice your skills. Start learning at memrise.


Her yeni ders için doğru cevaplar sonucunda kilitleri açmanız ve bir üst seviyeye yükselmeniz gerekir. Yenilenen eğitim sistemimiz sayesinde hayatın yorucu temposu arasında İngilizceye daha çok vakit ayırabileceksiniz. English Ninjas is the best platform to improve your English speaking skills.


Hundreds of native tutors are online to teach English with affordable prices starting at 6. You can learn more vocabulary, grammar and get fluent by speaking with your teachers. Doling definition, a portion or allotment of money, foo etc. Spotify milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Hem Android hem de iOS için desteği bulunan uygulamanın dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcısı bulunuyor.


Ayrıca kalitesi sayesinde de yatırım dahi almayı başarmış. Fun way to learn English! Subtitles and translator. Translate unknown words or whole sentences while viewing.


Watch videos with multiple subtitles at the same time. Farklı seviyelerde, grammar ve vocabulary açıklamarı ile her gün eklenen testleri çözebilir. Ekşi sözlükte kişinin yaşındaki haline vereceği öğüt. Yok dört tane dil bil, yok müzik aleti çal, yok dans et, yok içki kültürün olsun yok bilmemne.


Voscreen has been developed as a tool to engender independent language acquisition in an entertaining and inspiring way. EKŞİ adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar