27 Ağustos 2014 Çarşamba

Urla ilçe haritası

Street view ile boyutlu turlayın. Ayrıca haritada otel, banka şubesi, mahalle hatta köy araması bile yapabilir dilediğiniz bölgeyi ve mekanı harita üzerinde bulabilirsiniz. Urla, İzmir iline bağlı, İzmir ilinin bir ilçesidir. Formda ki başlangıç bölümüne bulunduğunuz konumu belirtip Tarif Al üzerine tıklayınız. Tarifler , haritanın aşağısında görüntülenecektir.


Nereye kutucuğunda ki bilgileri el ile değiştirip daha isabetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Doğu gps koordinatlarıdır. Konak, en uzak ilçe ise 101. Beydağ olarak hesaplanmıştır. Yüzölcümü ve nüfus bilgilerini harita üzerinde ya da asagidaki tabloda bulabilirsiniz.


Konum üzerinde gezinerek diğer yerlerin harita bilgisine ulaşabilirsiniz. Daha detaylı sorgulama yapmak için site üzerinden il, ilçe, köy ve mahalle alanına parsel sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca parsel sorgulama formunu kullanarak gerekli ada parsel bilginizi girerek haritada yerinizi otomatik görebilirsiniz. Her adrese Yol Tarifi, gidiş Güzargahi Yol Mesafe Bilgileri ve Taksi Üçretleri.


Dilerseniz haritanın sağ alt köşesindeki arama alanına bulmak istediğiniz ülke, şehir, ilçe, semt ya da bölge ismini yazdıktan sonra Ara butonuna tıklayın. KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ. Müftülüğü tarafından kurulan standlarda görevli arkadaşlarımız vekatle kurbanları kabul ediyor. URLA mahalleleri ve köyleri, İZMİR URLA mahalleleri ve köyleri isimleri.


Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Emniyet Hakkında Açıklama. Bütün hakları saklıdır, izinsiz kopya edilemez ve kullanılamaz. Yılı Genel Nüfus Sayımı sonuçlarına tarafından, toplam. Belediye bunu yapmak isteyen işletmeci arkadaşlara yol haritası çizebilir.


Urla ilçe haritası

Bunu Seferihisar Belediyesi başardı. Taraf olmam, kimsenin adamı olmam, kimsenin yaz dediği kişileri yazmam. Urla’ya yıl önce geldim. Doğma büyüme de İzmirliyim. Aramak istediğiniz Yer ve il yada ilçe” adını yazıp ”Ara Bul” butonuna tıklayın.


Harita İzmir sağında adres ve telefon bilgileri listelenecektir. Haritası Üzerinde Adres Arama ve Telefon Bulma. Karantina Adası, adından anlaşılacağı üzere tarafı denizlerle çevrili İzmir Körfezinde anakara ile. Urla yeryüzü şekilleri konusunda bilgilenebilirsiniz.


Urla İskelesi: Urla ilçe merkezinde bulunmaktadır. Yürüyüş için uygun olan bu iskelede denizin temiz havasında dinlenebileceğiniz bir yer. Urla iskelesinde restoranlar bulunmaktadır. Ben CHP Urla İlçe Başkanı olarak bir misyon yüklendim. Urla, satılık daire arayışında olan kişilerin odak noktasındadır.


Sanat Sokağı, Limantepe Antik Bölgesi, Güvendik Tepesi gibi çeşitli yerlere ev sahipliği yapan Urla, huzuru konfor ile birleştirir. Harita, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü (YEGM) tarafından hazırlanmıştır. Ekonomik bir RES yatırımı için kapasite faktörü olarak baz alınır. Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Köklü, mesleğini Urla merkezde yer alan ofisinde sürdürmektedir.


Urla ilçe haritası

KGK Bağımsız Denetçi Belgesi ile de serbest meslek işini sürdürmektedir. ZSMMMO Urla İlçe temsilciliği görevini devam ettirmektedir. Urla ilçe merkezi ve ana bağlantı yollarındaki mevcut yol çalışmalarını veya trafik kazalarını takip ederek o güzergahtaki yol trafiğinin ne düzeyde akıcı olduğunu inceleyebilir ve gerekirse alternatif yolları kullanarak gideceğiniz yere daha hızlı ve zaman kaybına uğramadan ulaşabilirsiniz. Resim olarak Ege bölgesi haritası.


Haritanın üstüne tıklayıp tam boyutuna ulaşabilirsiniz. Harita paylaşımlarınıza ege bölgesinde ki şehirler ve diğer bölgeler ile devam etmeye çalışıyoruz. Sizlere yardımcı olmayı seviyor ve bu konuda daha çok paylaşmak istiyoruz.


Urla ilçe haritası

Alt kısımda siyasi ege haritası yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar