29 Ağustos 2014 Cuma

Dert ortağı

Dileyen herkes mobil hatlardan(Tüm Operatörler) veya sabit hatlardan(Türk Telekom ev telefonu) arayabilir. Büyük bir derdiniz mi var? Hemen profesyonel yardım almak için derdini anlatmaya başla. Seçenekler Hızlı Falıcı. Keşke tüm sırlarımı paylaşabileceğim birileri olsa diye iç mi geçiriyorsun sürekli.


Dert ortağı

Derdinin devası tamda burda! TekYürek Yirminci Bölüm Özeti İzmir’e doğru yola çıkan ekip, turnuvanın İstanbul’a alındığı aldığı haberi üzerine geri döner. Dertlerinden sıkıldın mı?


Deniz hala Yiğit’e kırgın oldu. Tüm operatörler ve sabit hatlar (Türk Telekom ev telefonu) için dakikası TLdir. Tüm Mobil Operatörlerden ve Tüm Sabit Hatlardan dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.


Dert ortağı

Tamamen Canlı Bağlantı sağlanan bir servistir. Telefon üzerinden sesli olarak gerçekleştirilir ve dakika başına ücretlendirilir. Seni dinleyecek insanlarla yalnız hissetmeye son ver. Bu kadar sıkıntıyı içine atmadan dert ortağı nla paylaş. Tüm akıllı telefonlardan ve sabit hatlardan aranabilen canlı dert ortağı n ile hemen sohbete başla.


HERKES bir zaman geldiğinde dert ortağına ihtiyaç duyar. Altından kalkamayacağını hissettiği, bu sıkıntıyla baş edemeyeceğini düşündüğü zamanlar olur. Ya da altından kalkabileceğini düşünse de üst üste gelen olumsuz koşullar vardır hayatında. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arayarak ulaşabilirsiniz. Saf bir kalbe sahip olanlar, tef bir hayat yaşarlar… -Mustafa Koca (En Zor Rakip ‘Sensin’ kitabı yazarı) Bir gencin yaşamından yola çıkılarak neler değiştirilebilir? Buyrun hep beraber görelim… “Bu genç yardım etmeyi ve dinlemeyi çok seviyormuş.


Aynı zamanda çok sinirliymiş ama saf bir kalbe sahipmiş. Her insana güvenip, her insanı çok seviyormuş. Aynı derdin, sıkıntının içinde bulunanlardan her biri. Bir kimsenin derdini paylaştığı, anlattığı yakın dostu.


Görüntülü sohbet, Telefonla konuşma, Çevrimiçi yazışma yöntemleri ile hemen bu deneyimi yaşayın. Türk basınında Güzin Abla ekolünü başlatan, ilk “ dert ortağı ” köşe yazarı “Adem Baba” idi. Binnaz, size eşsiz bir fal deneyimi sunuyor. Online ve günlük Tarot, Katina ve kahve falınızı üst düzey ve gerçek yorumculardan dinleyin!


En tecrübeli yorumcularımızla derdine ortak olalım. Rüyalarınızın en güzel yorumlarını gerçek yorumcularımızdan alın. Fincanınızda çıkan sembollerin anlamlarını, alfabetik listelenmiş sözlüğümüzden öğrenebilirsiniz.


Bizi zevk-i sefa aleminde yüzdüren vibratörün, biraz öz geçmişini araştırdım. Oysaki her şey bir hastalıkla başlamıştı! Sırdaşını Seç, dertlerini anlat, sıkıntılarından arın. Evli, dul ve bekarlar ilgi alanımdır.


Her türlü görüşmeye açığım. WhatsApp ilk mesajınız fotoğraflı olsun lütfen. Sözlükte dert ortağı için tanım. Güvenle arayabileceğiniz numaralar ile içinizi rahat bir sohbet sizi bekliyor. Sohbetin içeriği size bağlıdır.


Her an her yerde ulaşabileceğiniz bir numara olduğu için asla aramaktan çekinmeyin. Kendinizi yalnız hissetmeyin, canlı dert köşesinde sizleri bekleyen canlı dert ortağı n tüm dertlerinizi dinleyecek. Tek ihtiyacınız olan şey ise aramak.


Canlı dert köşesinde rahatlatacak bir uygulama geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar