14 Kasım 2014 Cuma

Anadolujet kampanya

Anadolujet kampanya

Kampanya filo imkânları ile sınırlıdır. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Bahsi geçen araçlar ile kiralamaya sunulan araçların donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Aynı rezervasyon kaydında (PNR) olmak koşuluyla, bir kerede en fazla yolcu. Bu doğrultuda birçok kişi normal fiyatların da altına inerek çok ekonomik bir yolculuk yapıyor.


Maximum Kart veya Maximiles ile alacağınız uçak biletlerinizde vergi ve harçlar hariç bilet ücreti üzerinden anında. Haydi, sen de gel indirim fırsatından sen de yararlan! Jetgenç’e üye olmak için tıkla! En uygun İstanbul uçak bileti havayollari. Türk Havayolları (THY) Pegasus Havayolları (FLYPGS) Onur Havayolları (Onur Air) Atlas Jet Havayolları (Atlas Global) Borajet Havayolları ve Sun Express Havayolları’nın yurtiçi ve yurtdışı İstanbul uçuşlarını en uygun fiyatla havayollari.


SMS ile gönderilen kod tek kullanımlıktır. TT Mobil kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar. Ek olarak, Turkcell İzinli Veri Tabanından ulaşılan hedef kitleye özel kampanya iletişimleri yapıldı.


TL’den başlayan fiyatlarla uçma ayrıcalığını kaçırmayın. TL kampanya kodu yukarıda yazıyor. Yukarıda yazan “KUPON KODUNU GÖSTER” linkine tıklayarak bu kuponu alıp ödemenizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. TL den başlayan fiyatlarla.


Anadolujet’te benzer bir kampanya başlattı. Rocketmiles ile otel rezervasyonu yapan BolBol üyeleri, her konaklamada gecelik 1. Kıbrıs biletinizi ‪anadolujet. C dâhil tüm iç hat uçuşları için bilet alan JetGençlilerin, aldıkları gidiş – dönüş uçak biletlerinden bir tanesi bedava oluyor.


Kazançlı alışveriş dünyası Axess’te. Harcadıkça chip-para kazanın, kazandığınızı dilediğiniz gibi harcayın. Axess ile keyifli alışverişler dileriz.


Avantajlı uçak bileti fiyatlarıyla, ucuz uçak bileti arayanların tercih etmesi gereken havayollarındandır. Entransfer, Havalimanı transfer hizmetinde paylaşımlı seçenekler ile ekonomik, güvenilir ve konforlu bir seyahatin ayrıcalığını sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen. Biletiniz ve kampanya detayları Ucakbileti. Yüzde indirimli olacak.


Anadolujet kampanya

Tek yön veya gidiş-dönüş uçak biletlerinde toplam bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Enflasyonla Topyekün Mücadele. TL, gidiş-dönüş ise TL indirimle uçma fırsatını yakalıyor!


Uçuşlar hangi tarihler arasında geçerli olacak? Yaz sezonunun gelmesiyle gerek turistler, gerekse yurtdışında (başta Almanya da olmak üzere ) yaşayan Türklerin Türkiye ye girişlerinin yoğun olacağı bir döneme giriyoruz. Pegasus Atlas Global turk hava yollarinin kampanyali promosyon ucuz ucak bileti fiyatlari telefonlari degistirme bilgileri. Uygun uçak bileti almanın en kolay yolu! Yüzlerce havayolu firması karşılaştırılarak size en uygun uçak biletini sunar.


Anadolujet kampanya

En ucuz uçak bilet bayii ile Tüm Hava Yolları uçuşlarının uçak bileti fiyatlarını sorgula, En düşük fiyat garantisi ile uçak biletleri ara, ucuz uçak bileti bul ve satın al. C, tüm iç hat ve aktarmalı seferleri kapsayan kampanya sadece internet üzerinden. Fırsat Bitmesine yıldan fazla. Ankara Esenboğa Havaliman.


Ekim-Aralık tarihleri arasında yapacağınız 12. Benzer bi olay benim de başıma geldi. Son dakika gidiş uçuşum iptal edildi.


Hemen ardından aldığım biletin bir yıllık açık bilete çevrildiğini belirten bir mail aldım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar