26 Kasım 2014 Çarşamba

Mikro jump

Mikro jump

Aynı anda kullanıcı ile kullanabilirsiniz. Evet, genel ve sabit kıymetler muhasebesi yönetimi ek paketini satın alarak yada kiralayarak yapabilirsiniz. Tüm ticari işlemlerinizi tek. MiKRO JUMP YÜKSELMEK iÇiN SIÇRA!


Günlük koşuşturmalarınız arasında, bir de kâğıda deftere yazmakla, ödemeleri ve tahsilatları kontrol etmekle uğraşmayın. Program içinden bankalarla bilgi alışverişi yaparak, finansal hareketlerinizi daha kolay ve hızlı yönetebilirsiniz. Kasa, banka, kredi, çek ve senet işlemlerinizi yapıp nakit akışınızı etkin bir şekilde yönetebilirsiniz.


Derslerimiz samimiyet ve içtenlikle devam edecektir. Vsatışları hangi tarihe kadar devam edecek? Vkapanış tarihi netleşince tüm İş Ortaklarımıza öncesinde duyuracağız. MİKRO JUMP İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ? Stok giriş- çıkış hareketlerini takip ederek, stok envanterlerini yönetip hatalı satın almaların önüne geçebilirsiniz.


Mikro jump

Potansiyel müşterilerinizi ve müşterilerinin bilgilerini kayıt altına alarak tekliften siparişe kadar etkin müşteri ve satış yönetimi yapabilirsiniz. Birden fazla sektörle ilgilenen ve birden fazla şubesi olan işletmeler. Sadece ürüne değil de kurumsal bir çözüm ortağına sahip olmak isteyen işletmeler.


Mikro JUMP Kimlere hitap eder? Ağırlıklı olarak çalışan sayısı ve üzeri olan büyük ve orta ölçekli işletmeler. Cevabı iptal etmek için tıklayın. Siz de görüşünüzü belirtebilirsiniz.


Kiralama, Satış ve v sürüm Yükseltme. Sektörünüze, iş akışlarınıza, özel efektif çözümler. Toshiba Bütünleşik ÖKC Sistemleri. Boylam Dokunmatik Hızlı Satış Yazar Kasa. Ingenico Yeni Nesil Yazar Kasa POS.


Pidion Yeni Nesil Yazar Kasa POS. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yazılım, donanım, teknik servis ve danışmanlık desteği sağlıyoruz. Rapor yapısı sizlere hitap etsin istiyorsanız Tek ekranda her şey net olsun ben seçim yapabilirim hatta iki, üç firmam var bunlar konsilide olsun diyebilirsiniz. Büyümek isteyen her ˜irkete lazım. Fatura,e-Defter ve e- Arşiv ile firmanızın uçtan uca tüm çözümleri için hizmetinizdeyiz.


X Gelişen teknolojilerle birlikte yükselen cloud bilişim, yeni bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. Diğer mikro yazılım evi programlarında olduğu gibi aynı şekilde yazılım ekibimiz tarafından yapılandırılmıştır. Run, Jump, Fly Entegrasyonu Hazır Sizin için Geliştiriyoruz.


Böylece, firmaların uçtan uca dijital dönüşüm ve e-Dönüşüm süreçlerini kolaylaşmış oluyor. Hangi sektörde olursanız olun tüm süreçlerinizi tek bir program ile uçtan uca yöneteceksiniz. CMT TP-8OT-VT Fiş Yazıcı (Adisyon) Detay. CMT ITCF 197TP OT-VT Dokunmatik Pc Pos Ekran Detay.


Mikro jump

Cas Er-jr Fiyat Hesaplamalı Terazi 4. Teraziler Fiyat Hesaplamalı Teraziler Detay. Most idea, farklı teknolojilerde uzmanlaşmış deneyimli kadrosuyla, firmaların her türlü yazılım ihtiyaçlarını giderecek web tabanlı, masaüstü ve mobil özel uygulama çözümleri sunmaktadır. Most idea yazılım geliştirme hizmetini, dünya standartlarında uygulama yaşam çevrimi modellerine uygun olarak ve teknolojik yenilikleri. Finansal analizler ile nakit akışını verimli yönetir.


Tedarik süreçlerini verimli şekilde yönetir. Tekliften siparişe kadar tüm satış süreçlerini kontrolü altına alır. Stokları denetim altına alır.


Kurumunuzdaki işleyişi hızlandıracak, zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak çözümler ile tanışın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar