26 Kasım 2014 Çarşamba

Türkçe farsça sesli sözlük

Cümle ve Videolar ile zenginleştirilmiş içerik. Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime okunuşları ve günün kelimesi. OS, Android ve Windows mobil platformlarda online ve offline sözlük programları. Sesli Sözlük garantisinde Profesyonel çeviri hizmetleri. Bu belgeler,çivi yazılı Sümerce tabletlerdeki alıntı kelimelerdir.


Dünyada en fazla konuşulan 5. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Sadece oturum açın ve yeni bir çeviri eklemek. Glosbe ortak bir projesi olan ve her biri (ve çıkarmak) çeviriler ekleyebilirsiniz. Ama var ama fiillerin iki tür. Uygulamayı ilk sefer başlattığınızda veritabanları indirilecektir.


Ayarlar - yazı tipi boyutu, renk teması vb. Sesli kelime heceleme (internet bağlantısı gereklidir). Mevcut versiyon çeviri yetmiyorsa diger versiyonlari kullanin Versiyon 2. Farsça Sisi okuma ÇevirSözlük. Rehberimizden kelimelerin nasıl telaffuz edileneceğini öğrenin.


Türkçe farsça sesli sözlük

DemirSoft tarafından hazırlanan bu sözlük programının en iyi özelliklerinden birisi sesli özelliğine sahip olması hiç kuşkusuz. Dolayısıyla her kelimenin okunuşunu bilmeniz gerekecektir. Bunun içinde Mehmet Kanar hocamızın çıkarmış olduğu büyük ama oldukça güzel bir sözlük vardır. Bilmeyenler için linki yukarıda tekrar veriyorum.


Diğer dillerde cümle çeviri için sayfanın en altında bulunan bağlantılardan yararlanabilirsiniz. Bu programın en çarpıcı özelliği üç farklı çeviriyi tek seferde görüntüleyebilmemiz. Yani aynı anda üç farklı dil için çeviri yapabiliyor. Bir sözlük gibi kullanılabilecek kolay ve hızlı çeviriler için iyi app.


Türkçe farsça sesli sözlük

Eğer bir öğrenci, turist ya da gezgin iseniz, bu dil öğrenmek için yardımcı olacaktır! TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo! Türkçe - Fince çeviri (v yeni)?


Sesli Kitaplar - CD Şiir Kitapları Yabancı Dil Öğrenme Kitapları Zerya Hobi Arkeoloji - Keşifler Aşk Roman ve Hikayeleri. Karşılaştırma listesine ekle-. Sözlük-İmla Kılavuzu Yıllık-Antoloji Bilgisayar.


Offline Evo İnternetsiz Çeviri Cihazı. ImTranslator: Seçilmiş bir metnin (bin karakter), kelimelerin, kelime gruplarının ve web. Persian ingilizce sözlük: Persian nedir, ingilizce türkçe, türkçe ingilizce sözlük. SÖZLÜK Nedir, SÖZLÜK Sözlük, SÖZLÜK Örnek Cümleler, SÖZLÜK Çevirisi. Is Ekşi Sözlük the Taleban of internet?


Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı. Sizin için oluşturduğumuz setleri birlikte alın ekstra indirim fırsatı yakalayın ! Metin Web sitesi Görsel. Artık konu bazlı çeviri listeleri oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz.


Sistemimiz Microsoft altyapısını kullandığından sıra beklemeden çok hızlı bir şekilde çeviri sonucunu elde edebilirsiniz. Ayrıca ingilizceden türkçeye çeviri yaparken herhangi bir karakter ya da. Zıt Anlamlı, Eş Sesli Kelimeler Sözlüğü.


FARSÇA-TÜRKÇE SÖZLÜK ( KÜÇÜK BOY) 3TL. Osmanlıca demek sadece Arapça demek değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar