27 Kasım 2014 Perşembe

Telepati kuranda geçiyormu

Telepati deyimi Yunanca bir deyim olup, uzaklık anlamında tele ve duygu anlamında patus sözcüklerinden oluşmuştur. Telepati kendi duygu organlarından yararlanmadan esrarengiz bir şekilde başkalarının hislerini bilmesi veya duymasını ifade eder. Telepati yanlıları şöyle diyorlar: Normal insanlar için bile yüzlerce kilometre uzakta bulunan dost ve akrabalarının ölümü. Merhabalar Muhtemelen bu sorunun cevabını yüzlerce kez görmüşsünüzdür.


Ama resmi bir ağızdan duymak daha rahatlatıcı oluyor. Telepati ile ilgili ikna edici kanıtlar, ancak otomatik ganzfeld deneyleri gibi titizlikle hazırlanmış deneylerde elde edilebilir. Yine de, evinizde iskambil kâğıtları, rahat bir koltuk ve yollayıcı olmayı kabul eden bir arkadaşınızla basit bir deney yapabilirsiniz.


Bunun için sıradan bir iskambil destesinden as, dört, on ve. Doğaüstü gizli güçlerle irtibat kurularak zararlı, faydalı ya da koruma amaçlı bazı sonuçlar elde etmek için yapılan uygulamalar olan büyüde araç olarak; ruhlar, cinler, şeytanlar, canlı ya da ölmüş bazı hayvanlar kullanılır. Son zamanlarda enerji sıçraması konuları oldukça fazla gündeme gelmeye başladı. Geleceği görmek, akıl okumak, yerden havalanmak!


Bu yetenekler gerçekten var mı? Son yıllarda ortaya çıkan Sicim Teorisi, M Teorisi ve Görelilik Teorisi ile Kuantum mekaniğini içine alarak birleşen yeni bakış açısına göre, bizim çok sayıda paralel evren ve bu evrenlerde yaşayan diğer eş benlerimiz var. Bu anı daha önce yaşamıştım… Buraya daha önce. Namazla ilgili sorular, yanıtlar 3. Genel sorular yanıtlar 2. Başörtüsü ile ilgili sorular, yanıtlar 4. Fetva, Süleymaniye Vakfı Fetva Sitesi.


Dini sorulara verilmiş yazılı ve görüntülü cevaplar yeralmaktadır. Kardeş fikrine saygı duyuyorum bende ama şunu sölemek isterim bende kesin olacak diyemem ama hadisler var işaretler var büyük alimlerin. Yani hurafe diyemeyiz hurafe dediğimiz şey kaynağa dayanmayan alimlerin belirtmediği hadislerde geçmeyen kuranda geçmeyen halkın yanlış islam anlayışıyla ortaya çıkmış şeylerdir.


StarNickli Kullanıcıdan Alıntı:bu otları iyileşecem diye duman altı olup çok koklamakta iyi değil he mürit biliyon bizim edep hoca tütsülenip geliyo ayda yılda bi yazı yazıyo millet çözene kadar cinleniyo üzerlik günlük vs bunların dumanında aşırı dercede durmak iyi değil,nazardan şikateçiysen elimde süper bi muska var ucuz fiyata satarım sana bırak otu motu. Pelteklik Giderilmesi Kenan Aydın Kimdir ve Yöntemi Nedir watch funny videos and movies high quality, best funny new released Funny11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar