18 Kasım 2014 Salı

Keçmek kurs kayıtları 2018

Keçmek kurs kayıtları 2018

Dönemi içinde henüz kesin kayıt tarihleri açıklanmadı. Ama şunu belirtmek isterim ki kayıtlar her zaman Eylül ayında başlamaktadır. Bu tarihi not ederek, kayıt için geç kalmamaya özen göstermelisiniz.


Belediye Kursları, Kurs Açan Belediyeler. Ankara Keçiören Yayla Mahallesi 24. Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesislerinde başlıyor. Kayıtlar eylülde de devam edecek. KEÇMEK’lerde kurs kayıtları başladı.


Eğitimler ise ekimde başlayacak. KO-MEK Online Kurs Başvuru Sistemi. Yılında sadece kurs merkezi ve 1kursiyer ile faaliyetlerine başlayan İsmek şuan 2kurs merkezi yaklaşık 4branşta eğitim vermektedir. Meslek kurslarının detaylı bilgileri. Autocad haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizi, gerçekleştirilen görkemli mezuniyet töreni ile geleceğe yön vermek üzere uğurladık. BÜYÜKŞEHIR’IN DOĞALGAZ ILE HIÇBIR ILGISI YOK. Zenkin pi muşrik var Medine’de. Tünyannun toktorlarini çağirdi, keturdi oraya lâkin pir fayde yok.


Pizum sahabe-i kiram’dan pirisi da (ismini da pilüyidum onuttum oni) oraya. Onilan o zenkin talka keçmek isteyi. E, siz okursunuz da eyi olur hastalar he mi? E ya oku da penumki eyi osun?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar