25 Kasım 2014 Salı

Tropical discus yemi

Tropical discus yemi

Eğer siz de discus balıklarınız için en ideal discus yemi markalarına bakıyorsanız, n11. Diskuslar için L-karnitin katkılı, karışık temel pul yem. Discus balığı bakımı için balık yemleri n11. Renkli diskuslar ve yüksek besin gereksinimlerine sahip diğer balık türlerinin günlük beslenmeleri için tasarlanmış karışık temel pul yemdir. TROPICAL DİSCUS GRAN WİLD 1GR DİSCUS BALIK YEMİ.


Kovadan Bölme Orjinal Balık Yemi. Tetra Pro Vegetable Algae Balık Yemi 1GraSera Flora Bitkisel Pul Balık Yemi 1GraSera Crystal Clear Su Berraklaştırıcı Top Adet Litre: Ana Sayfa:. DISCUS GRAN suda yavaş batan ,zengin içerikli bir granül yemdir.


Tetra TETRA Fresh Delica Brine Shrimps Ödül Yemi GR. Herkes bilmez ama çok ünlü discus yetiştiricilerinden bu yemi kullananlar var. Suda yavaş batan ,zengin içerikli bir granül yemdir.


Tropical discus yemi

Granüller hızlı bir şekilde yumuşar ve balıklar tarafından sevilerek yenilir. Sadece doğal renklendiriciler kullanılmıştır. Kısacası alacağınız balık yemi balığınızın sağlığını en çok etkileyecek ürünler arasında yer alır. Bu sebeple kaliteli ve balığınız için doğru olan yemi tercih etmeniz oldukça önemlidir.


Balıkları beslemek için kullanılan çok fazla balık yemi çeşidi vardır. Canlı balık yemi de bu yem. Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş için juenpetmarket. Alışveriş sepetiniz boş!


Bu video sizlere balık yemi ve iç parazit nasıl önlenir, balık yemi tavsiyesi, ciklet-sarı prenses nasıl beslenir , suyu kirletmeyen yeml. Tropical gr Betta Granulat Kilitli Torba Balık Yemi. Farklı balık türlerine uygun balık yemleri farklı marka ve uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.


Düzenli verildiği takdirde hızlı bir büyüme sağlar ve. Ham maddelerin dikkatli seçimi ve karışımı bu yemin yüksek kalitesini garantiler. Sağlıklı ve sindirimi kolaydır. Renklendirmeyi arttırır, doğal mineraller açısından zengindir.


Sera Vipan Tüm Süs Balıkları İçin Temel Pul Yem 12gr. Ahm High Energy Granulat Balık Yemi 1ml. Ahm Red Green Granulat Karma Balık Yemi Kova Kg. Toptan pet ürünleri,köpek maması kedi maması,kuş kafesi, kuş yemi ve akvaryum malzemelerinde yüksek ürün çeşitliliği ile sizlerleyiz.


MARİN DİSCUS YEMİ KG Marka: MARİN. Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız. Granüler formda diskus balıkları renk, şekil ve besinsel içeriğe göre diskus balıklarının özel beslenme ihtiyaçlarına uygundur.


Evcil Hayvan Ürünleri San. Orta ve daha derin bölgelerdeki küçük ağızlı ve tüm tropikal balıklar için özenle hazırlanmış küçük tane boyutlu granül yem. Günlük yemleme sayesinde balıklarınızın renklerinde gözle görülür canlılık sağlar. Gelişmiş vitamin ve minarel formilasyonu ile orta ve daha derin bölgelerdeki tüm tropical balıklar için hazırlanmış granül yemdir. Balık yemleri,tatlı ve tuzlu su akvaryum malzemeleri,kedi,köpek,kuş,sürüngen,kemirgen mama ve malzemeleri satışı.


Ml Balık Yemi 1TL Hemen ürünü incele! Besin çeşitliliğini sağlamak amacıyla yüksek kalitede iki farklı yemden üretilmiştir. Balık yemleri kategorisinde pul yemler, tablet yemler, granül yemler gibi bir çok türden balık yemine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tropikal türü balıklar, cichlid türü balıklar betta balıkları gibi bir çok balık türüne uygun fiyatlar ile atakanpetshop.


Renk, şekil ve besinlerin içeriğe göre Diskus balıklarının özel beslenme ihtiyaçlarına uygundur. Ahm Malawi Cichlid Granulat Etçil Balık Yemi Kova Kg. Ahm Guppy Granulat Lepistes Balık Yemi 1ml.


Sitemiz aktif çalışmaktadır. Bizden haber almak için lütfen bültene abone olunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar