27 Kasım 2014 Perşembe

Zebra ingilizce tanıtımı

Zebranın ingilizce tanıtımı. Each zebra has its own unique pattern of distinctive stripes, just as humans have their own unique pattern of fingerprints. Within a her zebras tend to stay together in. It looks like a horse, but it’s a bit smaller. It has a short bunch of hair on its head and a small tail.


It is silver-white or yellowish-white with black stripes. African wild animal that looks like a horse, with black or brown and white lines on its body 2. Kurt tanıtımı-İngilizce Kurtun özellikleri. Açıklamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.


Zürafa tanıtımı-İngilizce Zürafanın özellikleri. Okapi, which is between zebras and antelope species is actually a distant relative of the giraffe. Long, agile structure and sticky tongue with leaves, buds are fed with herbs and fruit. Language can clean the eyelids and ears.


Bu sebepten dolayı otların bol olduğu seyrek ağaçlı bölgeler en çok yaşadıkları ve beslendikleri bölgelerdir. Bu derste hayvanların ingilizce adlarını ve bunların türkçe karşılıklarını bulabilirsiniz. Listede türkiyede yaygın olarak bulunan hayvanların isimleri de mevcut. The Western Spotted Owl (also called the Northern Spotted Owl) is an owl that lives in dense, old-growth forests in the Pacific Northwest of the USA and Canada. It usually chases its prey at only about half that speed.


Aslanın ingilizce tanıtımı Lions are large cats that live on grassy plains (savannas) in Africa and a some grasslands of India. Horse is a domestic animal with legs, big head and a tail. At ayağı , büyük bir kafası ve kuyruğu olan evcil bir hayvandır. Küçük,narin yapıları ile çok hareketli kuşlardır. Hint Bülbülleri çok kolay ürerler.


Bordo zebra dövmesi seti ile Kurt ZP, Kurt Hızı ve Saldırı Menzili fırsatı seni bekliyor! Wolfteam-Abone-Ol milyon oy. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz?


Hayvan Tanıtımı Eşek - Eşek İngilizce Tanıtımı Of the idea that they are stubborn donkeys, and sometimes the owners of these animals is İngilizce Hayvan Tanıtımı Eşek - Eşek İngilizce Tanıtımı - tualimforum. Filler çok büyük bir vücuda sahiptir. ZEBRA Its hometown is Afrika.


This video is unavailable. Geniş Zaman, Where soruları ve cevapları konu anlatımı. Güvenilir ve hızlı çeviri yapabilmeniz için çeviri sözlüğümüz ücretsiz olarak kullanımınıza sunulmuştur. Her geçen gün yenilenen ingilizcesi.


Living Beings) Konu Anlatımı, Ortaokul ile ilgili konu anlatımı, örnek cümleler ve Türkçe anlamları. Hayvanlar kendi içlerinde bir çok kategoriye ayrılırlar. Elephants have a very large body of.


Africa and Asia live in warm regions. There are elephant trunk. Seventy years and fifty elephants usually live.


Kangaroo (Kanguru) The Kangaroo is a common marsupial from the islands of Australia and New Guinea. Atv-Bizimkiler tanıtımı videosu ve daha binlerce Reklamlar ile alakalı video Mynet Video'da. Atın İngilizce Tanıtımı.


Zebra ingilizce tanıtımı

Pratik İngilizce - Practical English. Sınıf İngilizce Hayvan ( Animal ) Tanıtımı Metinleri. INGILIZCE SORU CEVAP ingilizce soru cevap. Genel İngilizceGeneral English.


Ayrıca resimli olarak ingilizce türkce resimli hayvan isimlerinide konuya ekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar