24 Kasım 2014 Pazartesi

Sevgisiz imdb

Directed by Andrey Zvyagintsev. With Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov, Marina Vasileva. A couple going through a divorce must team up to find their son who has disappeared during one of their bitter arguments. Eskisi gibi tekrar bir araya gelen Jenya ve Boris, çocuklarını bulmak adına çok büyük zorluklara katlanacaktır.


Sevgisiz imdb

Wyatt Earp, bir zamanlar Dodge şehrinin şerifi olan dürüst bir adamdır. Earp, zamanında bölge halkının hayatını tehdit eden tehlikeli bir haydutu durdurmayı başarmış ve karşılığında Tomsbstone şehrind. Evin içindeki varlığını görünmez gibi sürdüren, hor görülen, sevgisiz büyüyen bu çocuğun kaybolmasının ardından, anne ile baba bir ekip oluşturmak zorundadır.


Alternatif ailelerin de işin içine girmesiyle olay iyice dallanıp budaklanacaktır. Filmgoo filmizle adlı sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sevgisiz - Nelyubov - Loveless - HD. Bu film bende soğuk duş etkisi yarattı. Günümüzde sevginin yerini başka şeylerin aldığını ve ne kadar yozlaştığımızı çarpıcı bir örnekle anlattı.


Film boyunca, insanlar cep telefonlarıyla evlensin, bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmesin dedim. Anne ve babası ise her ne kadar birbirlerine nefret ile yaklaşsalar da çocuklarını bulabilmek. Bence realist ve mukemmel anlatilmis film. Brother Sun Sister Moon. Filmimizde yabancı bir çocuğun ansızın ortadan kaybolması üzerine arama başlayan iş arkadaşları bir türlü bulamıyordur.


Birbirlerine pişman olduklarını söyleselerde bu durum ikisi içinde çok acıdır. Boşanma sürecinde bir kadın ve eşi bezginlik ve pişmanlıkla yaralı çabalarının hikayesini anlatmaktadır. Tek çocukları, yaşındaki Alyoşa (Matvey Novikov) da bu sevgi ve ilgiden mahrum olduğu ortamdan fazlasıyla. Hiçbir şekilde anlaşamayan, oldukça kavgalı bir boşanma süreci yaşamakta olan Jenya (Maryana Spivak) ve Boris (Aleksey Rozin) çifti için artık yolun sonu görü.


NET ile ücretsiz ve donmadan seyredin. Tüm şehre korku salan ve bir çok insan için büyük bir tehdit olan Grendel ile baş etme görevi Beowulf isimli bir kahramana verilmiştir. Ana Sayfa Filmler Diziler Arşiv Ak ış. Anne babası tam ayrılmak üzereyken ortadan kaybolur. Boris ve karısının aşk meyveleri olan Alyosha ailesi tarafından sevilmemektedir ve ilgi gösterilmeyen bir çocuktur.


Loveless İzle sinemasının baş karakteri olan çocuk, bu sevgisilikten kaynaklı bir gün evden kaçar. Filmin oyuncuları, konusu vb bilgiler. Ruh eşimiz olduğunu düşündüğümüz kişiyle ömrümüzün sonuna dek bir arada olmayı garanti altına almak için mi?


Sevgisiz imdb

Yoksa sevdiğimiz insanla bir ömürü birlikte geçirmek için mi? Artık aradaki saygı bittiğinden dolayı, bir birlerine karşı nefret duymaları suçlamalar gibi bir çok etkenle evliliklerini sonlarına gelen bu çift, son bir şans daha diyerek bir daha denemeye karar verirler. Yok oluşuna doğru bir yolculuktur sevgisiz. Herneyse kimse umursamaz çirkin birini es geçin beni , okuyan varsa yorumumu hem özür dilerim hem teşşekür ederim.


Filmi izledikten sonra yorum yapmayı unutmayın. Eğer film oynatılmıyor veya donma yaşıyorsanız kırmızı ok ile gösterilen alandan video kaynağını değiştirebilirsiniz. Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Giriş sayfasına yönlendir.


IMDB Puan ı 1İzlenme. Yozlaşmış, çürümüş, hayati değere sahip kurumları ardı ardına işlevsiz hale gelmiş Rus toplumu, yönetmenin otopsi masasında. Oyuncular: Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov, Marina Vasileva.


Türkçe Dublajlı Olarak izle. Moskova da yaşamakta olan Zhenya ile Boris çifti evliliklerini sonlandırmaya karar vermişlerdir. Nefret ve birbirlerini suçlamaktan yorulan çift artık evliliklerine bir dur deme vakti geldiğini düşünüp hayatlarına yeni bir başlangıç yapabilmek veya boşanmak arasında kaldıklarından dolayı yeni bir heyecan arayışına girmişlerdir. Godard ve Ben izle Biyografi Filmleri, Dram Filmleri, Komedi Filmleri.


Sevgisiz imdb

Tolkien izle Biyografi Filmleri,. Tüm bu olumsuz olaylara tanıklık eden çocukları, onarılması zor yaralar alıyor. Olan çocuklara olmaktadır iki yetişkin insan arasında sevgiye muhtaç büyüdüğü. Yönetmen: Andrey Zvyagintsev.


Zhenya ve Boris, bıkkınlık, nefret ve karşılıklı suçlamalarla tükenen evliliklerini sonlandırmak üzeredir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar