16 Kasım 2014 Pazar

Kemalpaşa hava durumu mgm

Kemalpaşa hava durumu mgm

Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Bizi şurada takip edin: Oturum aç. Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle.


KEMALPAŞA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Hava durumu ntv Bursa M. Kemalpaşa hava durumu günlük, M. Manisa, gelecek haftanın hava durumu.


MGM’den gelen bilgilendirmeye göre hafta sonu büyük şehirde de güneş etkisini gösterecek. Meteoroloji fırtına ve yağış uyarısı yaptı! En güncel günlük hava durumu bilgisi, İzmir ve ilçeleri havadurumu tahmini ve raporu.


Haftasonu yağmur ihtimali yüzde olurken yarın için bazı ilçelerde de yağmur ihtimali görünüyor. Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Bugün İzmir hava durumunda önemli bir değişiklik beklenmiyor.


STANBUL hava durumu günlük rapor mgm. Ankara hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, günlük ve günlük olarak sabah. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri.


Kemalpaşa hava durumu mgm

Mudanya oldukça sert ve serin esecek rüzgarlı bir gün geçirecek. Yeni haftada sıcaklıklar dereceye ulaşacak. Son dakika hava durumu haberi. Yapılan açıklamada haftasonu bazı bölgelerde şiddetli yağış ve don olaylarının etkili olacağına yer verildi. Ki hadi izmir kurtuldu ama diğer iller şimdi aynı tehlikede.


Peki bayramda hava sıcaklığı kaç derece olacak ? Son güncelleme: Per, Tem. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, fabrikada hasar meydana. Semt bazında hava durumunu izleyin. Gündoğumu ve günbatımı saatleri.


Kemalpaşa hava durumu mgm

Kar yağışı akşam saatlerinde İstanbul’da etkisini arttırdı. Facebook insanlara paylaşma gücü. Karadeniz haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar