26 Kasım 2015 Perşembe

Ayrancılarda trafik kazası son dakika

Son Dakika Ayrancılar Haberleri Son dakika Ayrancılar haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son ayrancılar haberleri anında burada. Otomobil ile ambulans çarpıştı: yaralı. Son Dakika Torbalı Haberleri Son dakika Torbalı haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Torbalı Belediyesi, ilçenin önümüzdeki yıllık imar sorununun çözülmesi için düğmeye bastı.


Haberler - Ayrancılar haberleri, son dakika ayrancılar haber ve gelişmeleri burada. Trafik Kazası Açıklaması 7. Torbalı ilçesinde yol güvenliğini sağlamak isterken hızla gelen minibüsün çarpması sonucu şehit olan trafik polisi, son yolcuğuna gözyaşlarıyla. Dün akşam Ayrancılar Mahallesinde ilginç bir trafik kazası yaşandı. Kaza sonrasında sürücü ortadan kayboldu.


Edilinen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde bir otomobil ile traktör çarpıştı. Bir de bu açıdan linç kampanyasına bakın. Uygur algı yönetimine neşteri vurdu. Mide ameliyatı genç sporcuyu hayattan kopard. Hava sıcaklığının zaman zaman eksi dereceleri bulduğu Çaldıran’da buz pateni pisti yapılıyor Türkiye’nin en soğuk ilçelerinden biri olan Van’ın Çaldıran ilçesinde doğal buz pateni pisti yapımına başlandı.


Beyaz Gazete Ana Sayfa Son Dakika Haberleri. Site İçi Arama GÜNCEL VİDEOLAR. TOKİ geçtiğimiz yıl Ayrancılarda 3konutu tamamlayarak kurasını çekmişti. Otobanda trafik bir saat durdu.


Ancak, ilçe ve mahallelerle bağlantılar için kullanılan eski yol önemini koruyor. Denizli Server Gazi Hastane sine kaldırıldım hastanede konulan teşhis derece çoklu açık patella kırığı. Ortapedi bölümünde ameliyat oldum tellerle diz kapagımı eklediler.


Sitede gezinmekle çerez kullanımımızı. O şahıs bizi Ayrancılarda bir yatık dönere götürdü yani.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar