30 Kasım 2015 Pazartesi

Konuştuğum erkek yazmıyor

Konuştuğum erkek ben yazmadan yazmıyor, neden? Inatda etmek istemiyorum. Birde pazar günü buluşacaz. Aşık olduğun erkek sana çok sıcak davranırken bir anda mesafeli ve umursamaz davranmaya başladıysa bunun sebebi senden istediği bir şeyi alamaması ve bunun canını sıkmasıdır.


Belli ki senden istediği şeyi yapmadın. Ya daha fazla ilgi bekliyordu göstermedin. Ya bir yere çağırmıştı, gitmedin. Uzak durman gerektiğini, hâlâ anlamadın mı?


E kuzum sen safsan bu kadar, gerçekten işimiz zor. Böylesinden hayır gelmez ki? Somalı olmayan yabancılar” bu eylemi yapıyordu. Hani yalan bile söyleme imkanı var.


Gayet doğal tanışma faslına gelindiğinde sert bir cevapla ya da cevapsızlıkla karşılaşıyoruz. Ulan bari derdin ne onu söyle. Yani tanışmak isteyen her erkek sana yazmıyor bunu aklından çıkar artık. Flört döneminde yazmayan erkek - Is the number one destination for online dating with more dates than any other dating or personals site.


Looking for an old soul like myself. My interests include staying up late and taking naps. Men looking for a man - Women looking for a man.


Dünden önceki gün saniye saniye mesaj atan arkadaş dün neredeyse hiç yazmadı bugün de sanki sevgilisiyim gibi her dakika yazamam dedi ya. Yoksa benim o meşhur maşallah dediğim üç gün yaşamıyor elimi nereye atsam Kurutuyorum olayım hortladı mı? Sonra durumu izah edemeyip yanındaki erkek görevliye verdi.


Ben de dediğinin doğru olmadığını yalan olduğunu biraz önce konuştuğum bayanın adresimi kargo üzerinden tam okuduğunu söyledim. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Herkes, bir otorite değildir.


Hepsi, bir ölçü birimi değildir. Eminim ki buluşmalardan kendisi nasıl zevk almışsa, karşısındaki erkek de o kadar zevk almıştır. Ancak tamamen boş bir insan olması gerekiyor ki zaman öldürmek için anlamsızca bunu yapsın). Soru “Onun hayatına nasıl dahil olabilirim?


Acaba bunun nedeni ne olabilir? Sevdiğim kıza açılacağım. Bir erkek neden geç cevap verir ki? Yeni biriyle tanışçaktım ilişkide çok canlı sahiplenici , yol gösterici olmazdım. Daha pasif kalmalıyım diye düşünüp pasifi işaretledim.


Hiç mesaj alamadım bekliyorum bekliyorum kimse yazmıyor. WITHDRAWAL REF 2XXXX DEKCO UK olarak görünüyor CHICAGO ne alaka onu anlamadık. Arkadaşlar merhabalar benim sorunum kızlarla hangi kızla konuşsam kızlar benden hafta sonra soğuyor mesajlarıma geç cevap yazıyor veya yazmıyor anlamadım gitti acaba ben konuşmayı bilmiyormuyum çokmu yüz veriyorum anlamadım ya hep böyle oluyor, hani bazı tipler vardır kızları güldürür espri yapar dalga geçer rahattır yani ben anlamadım kızlarla arası iyi olan.


Fakat yaşında toy bir erkek olmam sebebiyle, kız bana tekrar dönmek istediğinde gardımı indirdim. O güçlü erkek gitti ve tekrar anne arayan erkek döndü. Tabii şunu da ekleyeyim, sitenizde Lumion kullandığınız yazıyor diyen beyefendiye, baktığınız sayfada Lumion kullanıyorum yazmıyor, Lumion kullanmayı biliyorum yazıyor demem sonuç veremedi bir türlü, tabii dinlemekten yana bir tutumu olmadığını da eklemem lazım. Barbie yönetcileri kafası yarışır. Dünyanın çivisini filan bu işleri bırakalım, düpedüz boku çıktı artık kabullenelim.


Romatoid Artrit hakkında konuştuğum Avustralya’da çalışan bir doktor hanıma konuyu sordum, cevabını bekliyorum. Erkek Erkeğe Cinsel İlişki. Bu soruyu devlet hastanesinde sülük tedavisi mi olur yahu demeniz için koymuştum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar