26 Kasım 2015 Perşembe

Yol arkadaşım full izle

Onur isimli karakterimiz, hayatının en kritik dönemlerinden birini yaşamakta ve ilaç mümessili olarak görev yapmaktadır. Kurban Bayramı için yapmış olduğu plan hayatının büyük bir bölümünü etkilemiş. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyaka’nın boş rollerini oynadığı bu film, iki genç adamın yol macerasını konu ediyor.


Bu olaylar çevresinde kaybettiği işini de tekrar kazanmak için uğraşmaktadır. Onur hem iş hem de ev arkadaşıdır. Onurun sesini sürekli olarak beğenmiştir. Onur da aslında şarkıcı olmak istemektedir.


Yani İlaç yapan firmalardan ilaç hakkındaki bilgileri alarak satacağı eczane’lere ilaçlar hakkında tanıtımlar, bilgiler vermektedir. Büyükak imzasını taşıyan hikayenin yeni versiyonunuda kendisi üstleniyor. Yüksek Kalite ) Fragman Tek Parça Ok.


Ru Tek Parça RapidVideo Tek Parça Vidmoly Tek Parça GDrive Tek Parça İzle OpenLoad Tek Parça İzle Tune Tek Parça İzle Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek. Son bir sene içerisinde dostlukları artan ikili, hem aynı iş yerinde çalışmaya hemde aynı evde. Yol arkadaşım izle, komedi kaldığı yerden devam ediyor. Kahkahası bol keyif verici bir bölüm daha sizlerle.


Yol Arkadaşım filmiyle bütün komedi filmlerini unutacaksınız. Onur eski işine dönmeye karar verince, Şeref Onur’a bol sürprizli bir turne ayarlar. Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Kendisini tanımıyor olmanız gayet tabi normal fakat daha önceki işlerinin BKM ile olduğunu ve bu açıdan tecrübeli olduğunu filmi izlerken anlıyorsunuz. Serinin ilk filminde yaptıkları beraber yolculuktan sonra ikili birlikte yaşamaya karar verirler.


Yol arkadaşım full izle

Onur işinde bir süredir sıkıntı ve sorunlu dönem geçirmektedir. Kurban bayramına yakın bir süre kalmışken başarılı olabilmesi çok zor görevler üstlenir. Bu kadar aikici ve her sahnesinde insani mutlu eden bir filim olmus.


Bahar (Aslı Bekiroğlu), Onur için bu yolculuğu unutulmaz kılacaktır. Evlerinide birleştiren ikilinin dertleri bir türlü bitmemektedir. HD film izle kinoteatrı bütün avadanlıqlar üçün nəzərdə tutulub. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.


Onur ve şeref artık aynı evde yaşamaya başlamışlardır. Onurda eski işini tekrar düşünmektedir. Artık sadece bir yol arkadaşı değil can ciğer kuzu sarması olmuşlardır. Artık onların aynı evde kalmasıyla birlikte sorunlarda çıkar.


Bu tatlı sorunları aşmak onlar için çok zor olmayacaktır. Filmin fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz. Filmlere aynı zamanda telefondan da ulaşabilirsiniz! Film yakında yüklenecektir.


Yol arkadaşım full izle

TL olarak açıklanmıştır. Onur, işten atılmayla karşı karşıyadır. Bunun için de agresif ve acımasız yöntemler izlemekten çekinmez. Lakin onu hayata bağlayan birşey çıkacaktır fıstık. John Coffey iki küçük kızı öldürmekten idama mahkum edilmiştir.


Dizinin Diğer Bölümleri. BKM yapımı olan filmde Necati Akpınar yapımcı olarak karşımıza çıkıyor. Yönetmen olarak da Bedran Güzel’i görüyoruz. Komedi dolu eğlenceli anlar için beklediğiniz yapım yol Arkadaşım izlerken göreceksiniz.


Yol arkadaşım full izle

Tür: Komedi Filmleri, Yerli Filmler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar