20 Kasım 2015 Cuma

Bodrum korunaklı havuzlu villa

Bodrum korunaklı havuzlu villa

Türkiye’nin Akdeniz ve Ege sahillerinde, ev ortamı sıcaklığında, konforlu villalarda tatil yapmak isteyen misafirler havuzu korunaklı villalarda rüya gibi bir tatil yaşamaktadır. Türkiyenin lider yazlık villa kiralama şirketi. Sizde Bodrum’da eviniz olsun isterseniz tavsiyemize uymanızı öneririz. Türkiye`nin en büyük villa kiralama sitesinde Didim, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Kaş, Kalkan, Fethiye, İstanbul,Sapanca bölgesinde tatiliniz için özel havuzlu ya da havuzu korunaklı haftalık villalar, evler, apartlar, bungalovlar, daireler hesaplı fiyatlar. Tamamen müstakil konumda olan Ortakent özel havuzlu korunaklı villa bahçe duvarları ile çevrilidir ve alarm sistemi bulunmaktadır.


Bodrum korunaklı havuzlu villa

Geniş bahçesi, gözlerden uzak güneşlenme olanağı sağlayan 44mlik havuzu ile bu yatak odalı özel havuzlu korunaklı villamızda, ek yatağın da kullanılması ile toplam kişi konaklayabilir. Mutassıp ailelere uygun, helal villa tatili için havuzu korunaklı islami şartlarda dışarıdan havuzu görünmeyen islami villa ve yazlıklar. Taş mimariye sahiptir, havuzu korunaklıdır dışarıdan görünmez. Yemyeşil bir doğa içerisinde huzur dolu bir konaklama olanağı sağlar. Bu villalarda gerek İslami görüşe sahip, gerekse geleneksel değerlerine bağlı aileler, erkekli kadınlı havuza girmek yerine özel havuzlu villada istedikleri gibi havuz keyfi yapabilmektedir.


Villadabodrum ile arzu ve isteklerinize göre tatil! Villa tatili için doğru adrestesiniz. Bitez, Torba, Konacık, Yalıkavak, Gümüşlük.


Onlarca villa içinden, tam olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir villa bulmanız mümkün. Kaş Kalkan İslamlar köyünde muhafazakar korunaklı havuzlu kiralık villa ardıç. Ekleyeceğin Listeyi Seç.


Bu büyüklükte bir villa için oldukça geniş havuzu ve. Bodrum kiralık villa ilanlarını incele, tarihini seç ve rezervasyon isteğini gönder! Bodrum`da konaklarken hem beldenin dar sokaklarını ve sıcak insanlarını tanıyabilir, hem de size özel yüzme havuzunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Size özel tatil danışmanı Hellovillam`da sizi bekliyor.


Havuz ve bahçe bakımı günde bir sefer sabah erken saatlerde yapılmaktadır. Türkiye Bodrum da Satılık Villalar Bodrumda Satılık Denize Sıfır Satılık Villalar Bodrumda Yazlıklar Emlak Konut Ev Malikane. Bodrumda denize hayata yürüme mesafesinde,bahçesinden deniz manzaralı,müstakil yüzme havuzlu ,korunaklı,yüzme havuzlu güvenlikli,site içinde satılık villa. Salon ve odasında klima bulunan özel yüzme havuzlu yazlık taş villamız yatak odası, salon ve banyodan oluşmaktadır.


Balayı villa, kiralık balayı villaları,muhafazakar balayı villa,sahibinden balayı villaları. Her bütçeye ve isteğe uygun kiralık villa seçeneklerimiz ile muhteşem bir tatil sizleri bekliyor. Ailemizle yaz sezonu başlamadan bir tatile çıkalım istedik.


Bodrum korunaklı havuzlu villa

Herşey den önce muhteşem bir manzara,tadına doyum olmaz bir havuz, son derece rahat yataklar. Zeytin ağaçları, begonviller ve çiçeklerle kaplı büyük bir arazide yer alan, müstakil ve bahçesi içinde özel havuzu bulunan her villa, geleneksel tarzda inşa ve dekore edilmiş, doğa manzaralı özellikle şehrin gürültüsünden uzak ama Bodrum’un önde gelen çekici tatil beldelerine kısa bir sürede ulaşmak isteyen. Tatil boyunca her şey süperdi. Bodrum Gümüşlük yolu üzerinde Dereköy girişinde zeytin ağaçları arasında yer alan özel havuzlu doğaya saklı taş bir villadır. Bodrum villa kiralama kategorisindeki özel havuzlu kir villa mız, özel bahçesi ve etraftan görünmeyen özel havuzu ile sizlere rahat ve huzurlu bir Bodrum tatil inin anahtarını sunuyor.


Korunaklı bahce içinde yer alan kiralık villamız yatak. Muhafazakar aile ve gruplara uygun haftalık kiralık villa. Nefis göl manzarasının eşlik ettiği bu muhteşem villalar size ayrıcalıklı bir tatil keyfi yaşatacak. TURSAB güvencesi altında ,Kalkan, Kaş, Fethiye bölgesinde , güvenli, özel ve konforlu bir tatil deneyimi yaşamak, kiralık villada tatil yapmak isteyen müşterilerimize villa kiralamahizmeti sunuyoruz. Sizde villa kiralama hizmetinde bizi tercih edin mutlu müşterilerimiz arasına katılın.


Bodrum Yalıkavak özel havuzlu kiralık villa hizmetlerimiz sayesinde, hayalinizdeki ve aklınızdaki tatili yaşayabileceksiniz. Sizler için özel olarak sunduğumuz Bodrum Yalıkavak mevkiindeki özel havuzlu villalar ile sevdikleriniz ile birlikte huzur dolu, korunaklı bir tatil geçirebilirsiniz. TESETTÜRLÜ AİLELERE UYGUNDUR. KALABALIK AİLE OLARAK TATİL YAPMAYA DA UYGUNDUR.


Turgutreis Muğla ilinin Bodrum ilçesinin bir beldesidir. Bodrum merkeze yarım saat mesafededir. Kiralık villamız Bodrum Turgutreis’te bulunmaktadır. Bodrumun en güzel sahillerinden biri olan Akyarlar Koyu minübüs ile dakika mesafededir.


Kalkan şehir merkezinde bulunan villamız, yatak odalıdır. Deniz ve şehir manzarası bulunan villamızın havuzu korunaklıdır ve dışarıdan görünmez. Konumu sayesinde panoramik deniz manzaralı ve korunaklı havuz kullanımına sahip kiralık villamızın özenle yeşillendirilmiş bahçesinde, asmalarla gölgelendirilmiş veranda ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar