20 Kasım 2015 Cuma

Mustafa karataş hocadan kısmet açma duası

April 2 20at 12:pm. Hocam saygilar Bensenelik evliyim birgun mutlu olmadim esim cuma ve bayram namazina bile gitmez oruc tutmaz dini ve manevi degerleri yok onun yuzunden calisiyorum iki cocuk perisan bana zerre destek olup yardim etmiyor sigara iciyor biraktiramadim cocuklarla ve benimle ilgilenmiyor yapma dedigin davranisi israrla yapiyor cok kotu bir durum bosansam gunah. Aşağıdaki duayı yada kere okusun. Okunuşu:”Allahümme ya mufettiha’l-ebvab,iftah lena hayre’l-bab!


Mustafa karataş hocadan kısmet açma duası

En iyi ve hızlı kısmet açma duası kısmet açma yöntemleri kısmet açmak için dua kısmet açan dualar kısmet açmak için kilit açma kısmet açma duası diyanet kısmet açma duası evlilik duası kısmet açma duası denenmiş en kısa zamanda kısmet açma duası iş. Kuranda nasip acma duası, iş kısmeti açma duası, kısmet açma duası diyanet kuranda nasip açma. Dua,Allah ile kul arasında canlı bir iletişidir.


Kısmet Duası-Mustafa KARATAŞ. Bu sebeple duada Allah ile kul arasında bir aracı yoktur. Bu yüzden dua,kulluk makamlarının en önemlisi sayılmıştır.


Zira Ayet-i kerimede,”de ki:Duanız olmasa,Rabbim size ne diye değer versin” buyurulmak suretiyle duanın önemine işaret etmiştir. Find Free WordPress Themes and plugins. Hayırlı kapı ve kısmet duası(Mustafa Karataş) Dualar.


Search for - türlü türlü - IcuTube. Aşk duası anında etkili ve Nihat Hatipoğlu tarafından tavsiye edilmektedir. Games Lords Best Gaming Portal.


Mustafa karataş hocadan kısmet açma duası

Hür Yürekli Genç adlı kanalın Günde Gideni Geri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar