26 Kasım 2015 Perşembe

Izmir bayındır çınardibi köyü satılık dağ evi

Hürriyet Emlak, size İzmir ilinde, aradığınız dağ evi ilan seçeneklerini sunar. Konut İlanı Kategorileri Yeni Konut İlanları. Bu kriterlere uygun ilan bulunamadı. Köye doğru biraz ilerledikten sonra, Batı yönünde tekrar zeytinlikler arasına daldık.


Bu kez hedefimiz, Eski Çıplak Köyü’nün ovada yer alan tarihi mezarlığı idi. TL fiyatından başlayan 4satılık konut bulunmaktadır. Bayindir bölgesinde adet Villa 33.


Bayındır Çınardibi Bayındır, İzmir ili. Parselli̇konut i̇marlikatli i̇marlielektri̇k, su i̇çi̇ndedeni̇z manzarali, full manzarayolu. Türkiye Geneli En Popüler Emlak Ofisleri Emlak. Net Blog İle Tüm Gelişmelerden Haberiniz Olsun!


Yer tarla değil, köy arsasıdır. Köyün girişinde, yerleşim alanı içinde olup. Salman köyü, Badembükü ve DenizGiren sahili arasında yer almaktadır. Plaja dk mesafededir, daha yakın olan küçük koylarda mevcuttur.


Bakkal ve diğer ihtiyaçlar için, arabayla dk mesafede olan KüçükBahçe köyünden temin edilebilir. Soma maden işçileri hakları için Ankara’da Soma’da 3işçinin hayatını kaybettiği maden katliamından sonra maden işçilerine verilen sözler. Osmanlı Bilimi,bir yönüyle İslam dünyasında bilimin,diğer yönleriyle Horasan ve Batı biliminin bir paçasıdır. Fatih döneminde en yüksek noktasına ulaşmış,sonra kör topal 17. Kiralık Yalı (2) Kiralık Yazlık (173) Satılık Bina (655) Satılık Çiftlik (134) Satılık Dağ Evi (28) Satılık Daire (24890) Satılık Kooperatif.


TL; Satılık Daire İzmir Torbalı Ayrancılar İnönü Mah. Otomotiv Sanayi; Kurtarıcı Çekici Yol Yardım Kelime ile Filtrele.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar